Kdz. Eregli'ye Adli Tip Sube Müdürlügü Açildi

Kdz. Eregli'ye Adli Tip Sube Müdürlügü Açildi

AK Parti Kdz. Eregli Ilçe Baskani Saffet Bozkurt, Kdz. Eregli Adalet Sarayi bünyesinde Adli Tip Sube Müdürlügü kuruldugunu açikladi.

Genel olarak illerde bulunan Adli Tip Sube Müdürlügünün, ilçe bazinda Kocaeli’ ye bagli Gebze ilçesinden sonra Kdz. Eregli’de kuruldugunu ifade eden Bozkurt, bundan sonra vakalara daha kisa sürede müdahale edilecegini belirterek, emegi geçenlere tesekkür etti.

Bozkurt, yaptigi açiklama sunlari kaydetti:

“Adalet Bakanligimizca ülkemizde ilçe bazinda Gebze’den sonra ikinci olarak Kdz. Eregli Adalet Sarayimizda Adli Tip Sube Müdürlügü kurulmus, Adli Tip Uzman Doktor atamasi da yapilmistir. Ilçemizdeki adli otopsi, kesif, Adli Tip Uzmanligini gerektiren Bilirkisi incelemeleri Adalet Sarayimiz bünyesindeki Adli Tip Sube Müdürlügünce yerine getirilecektir.

Adli Tip Sube Müdürlügünün kurulmasinda katkisi bulunan basta Hakimler ve Savcilar Kurulu (HSK) Üyesi Ergün Sahin olmak üzere, Kdz. Eregli Cumhuriyet Bassavcisi Akin Çetin’e ve emegi geçen herkese sonsuz tesekkürlerimi sunuyorum. Kdz. Eregli’mize hayirli, ugurlu olsun.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile