Keçiören Belediye Baskani Altinok, Huzurevinde Yeni Yili Kutladi

Keçiören Belediye Baskani Altinok, Huzurevinde Yeni Yili Kutladi

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, belediye bünyesinde hizmet veren huzurevini ziyaret ederek, yaslilarin yeni yilini kutladi.

Keçiören Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gönül Köskü Huzurevi sakinlerini ziyaret eden Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, yaslilarin yeni yilini kutladi. Kutlama programinda yaslilarla bulusan Altinok, müzikli eglenceye ortak olarak 2023’e asirlik çinarlarla birlikte girdi. Eglencenin sonunda huzurevi sakinleriyle pasta kesen Altinok, onlara hediye takdiminde de bulundu.

"Tüm ana ve babalarimiza yeni yilda yüce Rabb’imden saglik ve mutluluk diliyorum"

Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardim Vakfi Genel Baskani Gülgen Dural’in da katildigi etkinlikte konusan Altinok, "Türkiye Güçsüzler ve Kimsesizlere Yardim Vakfi Genel Baskani Gülgen Dural Hanim hiçbir zaman kendisi için bir sey istemez. Ama gönüller alan, gönüller yapan huzurevimizin belediyemize kazandirilmasinda da önemli katkilari vardir. Kendisine çok tesekkür ediyoruz. Degerli analarimizin, degerli babalarimizin hepsinin ellerinden öpüyorum. Bugün devletimiz bu hale geldiyse sizlerin emekleri ve gayretleriyle olmustur. Alinlarinizdaki her bir kirisiklik ülkemizi ilmik ilmik, nakis nakis dantel gibi ördügünüz hizmetlerinizin karsiligidir. Ömür dedigin nedir ki? Bir yil daha su gibi akti gitti. Insanlar fani, baki olan Rabb’imizdir. Önemli olan yasadigimiz sürede saglikli nefes almak, huzurlu yasamak, insan olmak, insan kalmak, adam olmak, adam kalmak, gönül almak gönüller yapmaktir. Tüm ana ve babalarimiza yeni yilda yüce Rabb’imden saglik ve mutluluk diliyorum" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile