Keçiören Belediyesi Çalışanları Erdoğan’a Destek Verdi

Keçiören Belediyesi Çalışanları Erdoğan’a Destek Verdi

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’tan sonra binlerce belediye çalışanı ile çalışanların aileleri ve yakınları Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmak için bankaya koştu.


Ziraat Bankası Mecidiye Şubesi’ne giden belediye çalışanları, aileleri ve yakınları Başbakan Erdoğan’ın seçim kampanyasına katkıda bulunabilmek için sıraya girdi. Başbakan Erdoğan’ın kampanya hesabına imkanları ölçüsünde bağışta bulunan belediye çalışanları, Keçiören’de ikamet eden Cumhurbaşkanı adayına destek olmayı bir görev bildiklerini dile getirdi. Belediye Başkanı Mustafa Ak da, banka şubesine gelerek özverili personeline teşekkür etti.

Cumhurbaşkanlığı seçim yarışında Başbakan Erdoğan’a, yıllardır ikamet ettiği Keçiören büyük destek veriyor. Geçtiğimiz günlerde Başkan Mustafa Ak’ın önderliğindeki Keçiörenli 200 vatandaş, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Belediye Meclis Üyeleri ve Keçiören TOGEM Başkanı Ayten Aydın da Başbakan Erdoğan’ın seçim hesabına bağışta bulunmuştu. Başkan Ak, Başbakan Erdoğan’ın seçim kampanyasına 9 bin 71 lira bağışta bulunurken, Kayra Etkesen (8)’de yanında getirdiği kumbarasının içindeki bozuk paraları “Çocuklarımın geleceği için çikolata, şeker almadım. Bu kampanyaya bağışta bulundum” diyerek Başbakanın hesabına yatırmıştı

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile