Keçiören Belediyesi Kent Konseyi'nde Baskan Yeniden Hayrettin Hasgül

Keçiören Belediyesi Kent Konseyi'nde Baskan Yeniden Hayrettin Hasgül

Keçiören Belediyesi Kent Konseyi 2. Olagan Seçimli Kongresi’nde 82 üyenin oy birligi ile yeniden baskanliga Dede Hayrettin Hasgül seçildi. Kongrede ayni zamanda yürütme kurulu üyeleri de belirlendi.

Keçiören Belediyesi Kent Konseyi 2. Olagan Seçimli Kongresi, ilçedeki Necip Fazil Kisakürek Sahnesi’nde gerçeklestirildi.

82 üyenin bulundugu genel kurulda Dede Hayrettin Hasgül oy birligiyle ikinci kez baskanliga seçildi. Kongrede ayni zamanda baskanla birlikte 36 üyeden olusan yürütme kurulu da belirlendi. Kongreye Keçiören Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve kadin meclisi üyeleri de katildi.



“Kent Konseyi belediyeler için oldukça önemlidir”

Kent Konseyi’nin belediyeler için önemini dile getiren Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Düsüncemiz, partimiz, ideolojimiz ne olursa olsun bugün bu kongrede ortaya çikan çogulcu ve birlestirici fotograf beni çok mutlu etti. Yeni seçilen baskan ve genel kurul üyelerini tebrik ediyorum. Kent Konseyi belediyeler için oldukça önemlidir. Kent Konseyi’nin amaci sehri ve kenti el ele yönetmektir. Çünkü vatandasin 5 yilligina belediye baskanini seçip ‘ne yapiyorsa yapsin’ deme devri kapanmistir. Vatandasimiz yasadigi kentle ilgili sikintilari tüm mecralari kullanarak iletmelidir. Üniversite, lise demeden sokakta, evde her yerde teskilatlanip, vatandasimizin ne sikintisi varsa ögrenip aninda müdahale etme noktasinda konseyimiz faydali isler yapti. Bundan sonra da birlikte el ele herkesi dinleyerek dogru olan ne ise onu yapacagiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile