Keçiören Belediyesi'nin Yeniledigi GATA Üroloji Klinigi Açildi

Keçiören Belediyesi'nin Yeniledigi GATA Üroloji Klinigi Açildi

Keçiören Belediyesi tarafindan yenilenerek modern hale getirilen Gülhane Egitim ve Arastirma Hastanesi Üroloji Kligi törenle açildi.

GATA Bashekimi Prof. Dr. Cevdet Serkan Gökkaya ile Üroloji Kliniginde görevli doktor ve saglik çalisanlarinin katilimiyla gerçeklestirilen açilista konusan Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Bugün üroloji klinigimizin açilisini yapiyoruz. Konforlu ve kaliteli saglik hizmeti için klinigimizi bastan sona yeniledik. Gülhane Hastanesi ülkemizin ve devletimizin en köklü hastanelerinden biridir. Vatandaslarimiza uzun yillardir saglik hizmeti vermektedir. Böyle köklü bir gelenegi olan hastaneye hizmet etmek bizim için seref ve bahtiyarliktir. Her seyin basi saglik. Saglik varsa sey var, saglik yoksa hiçbir sey yok demektir. Bu nedenle kimse; bana ne, bu benim isim degil dememeli ve elinden gelen hizmeti devletimize ve milletimize yapmalidir. Bu hizmetimiz insanlarimizin sagligina vesile olsun” dedi.



"Sagliga ve egitime destegimiz 1994’te basladi"

Konusmasinda ilk göreve basladigi 1994 yilini isaret ederek o dönemden bu güne saglik ve egitim kurumlarina birçok alanda hizmet verdiklerini aktaran Altinok, “Sene 1994. Belediyeler kendi islerini dahi zor yapardi. Büyüksehir belediyeleri de yoktu. Biz o dönemde 48 saglik ocagi ile bir de 180 yatakli bir hastane yaptik. Daha sonra bu saglik kurumlarimizi Saglik Bakanligimiza devrettik. Egitim ve saglik konusunda birçok ilki gerçeklestirdik. Üniversitelerin ve okullarin kapisindan kimse giremezdi. O dönemde belediyelerin bu konularda yetkisi de yoktu. Bizim yaptigimiz çalismalarla yerel yönetimlerin saglik ve egitim konularina destek verebilmelerinin önü açildi” ifadelerini kullandi.

GATA Bashekimi Prof. Dr. Cevdet Serkan Gökkaya, desteklerinden dolayi Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok’a tesekkür etti. Baskan Altinok ve açilisi gerçeklestiren saglik çalisanlari, daha sonra Gazi ve Iç Güvenlik Yaralilari Klinigi’nde tedavi gören gazileri ziyaret ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile