Keçiören Belediyesi Yaz Spor Okullarında 2. Dönem Başlıyor

Keçiören Belediyesi Yaz Spor Okulları, 16 branşta faaliyet göstermeye devam ediyor.

Okulların tatile girmesiyle birlikte faaliyetlerine başlayan Keçiören Belediyesi Yaz Spor Okulu'nda 2. dönem 9 Ağustos'ta başlıyor. Belediyenin tesislerinde sağlık şartlarına uygun ve uzman eğitmenler tarafından gerçekleştirilen yaz spor okulları yüzme, futbol, tenis, basketbol, voleybol, badminton, bilgisayar, bağlama, halk oyunları, satranç, gitar, ney, çim hokeyi, tekvando, güreş ve tiyatro olmak üzere 16 branşta hizmet veriyor. İlk dönem 5 bin öğrencinin yararlandığı Keçiören Belediyesi Yaz Spor
Okulu'nda ikinci dönem de 5 bin öğrencinin faydalanması bekleniyor. Tatil imkanı bulamayan öğrenciler burada bir taraftan tatil yapmış oluyorlar, bir taraftan da eğitici sosyal aktivitelere katılarak kendilerini geliştiriyorlar. 7-15 yaş arası çocukların katıldığı kurslarda belediye tişört ve şort hediye ederken, ücretsiz servis imkanı da sağlıyor.
Keçiören Belediyesi Yaz Spor Okulları'nda öğrencilerin hem kötü alışkanlıklardan uzak durduğunu hem de tatil yapma fırsatı bularak zamanlarını değerlendirdiklerini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek bizim vazifemizdir. Bilgili ve sağlıklı nesillerin yetişmesi için bu tür sosyal etkinliklere çok önem veriyoruz" dedi.
Kurslara katılan çocuklar ve aileleri, belediyenin bu hizmetinden dolayı Başkan Ak'a teşekkür ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile