Keçiören Bezm-i Safa Fasılları'na Ahmet Özhan Konuk Oldu

Keçiören Bezm-i Safa Fasılları'na Ahmet Özhan Konuk Oldu

Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen Bezm-i Safa Fasılları programının konuğu Türk tasavvuf musikisinin önemli isimlerinden Ahmet Özhan oldu.

Türk tasavvuf musikisinin güçlü isimlerinden olan ünlü sanatçı Ahmet Özhan Keçiören'de sevenleriyle buluştu. Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği Bezm-i Safa Fasılları'na konuk olan Özhan, birbirinden güzel parçalarını Keçiörenliler için söyledi.

Keçiören Estergon Türk Kültür Merkezi kümbet katındaki programa Keçiörenliler yoğun ilgi gösterdi. Tasavvuf müziği ve ilahilerden oluşan parçalarını seslendiren Ahmet Özhan, sevenlerine keyifli bir gece yaşattı. Programa katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ahmet Özhan'ı Keçiören'de ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkür etti. Programın sonunda Başkan Ak ve sanatçı Özhan katılımcılarla birlikte sohbet etti. Her Pazartesi günü Keçiören Estergon Türk Kültür Merkezi kümbet katında gerçekleştirilen Bezm-i Safa Fasılları'na usta isimler konuk oluyor. Ney, tambur, ud ve bendir eşliğinde tasavvuf musikisinin icra edildiği program, katılımcıların sohbetleriyle devam ediyor

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile