Keçiören'de 'Ben De Varim' Isimli Egitim Programi Düzenlendi

Keçiören'de 'Ben De Varim' Isimli Egitim Programi Düzenlendi

Keçiören Belediyesinin düzenledigi "Ben de Varim" etkinliginde Ressam, Milli Yüzücü ve Toplum Çalismalari Uzmani Yusuf Akgün tarafindan ögrencilere egitim verildi.

Keçiören Belediyesi tarafindan lise ögrencilerine yönelik ’Ben de Varim’ isimli egitim programi düzenlendi.

Ressam, Milli Yüzücü ve Toplum Çalismalari Uzmani Yusuf Akgün tarafindan verilen egitimde, ögrencilere basarili olmak için ortaya konacak azmin önemi anlatildi.

Igdir’da 6 yasinda yüksek gerilim diregine çikan ve yüksek gerilime kapilarak iki kolunu kaybeden Yusuf Akgün tarafindan verilen egitime, Keçiören Belediyesinde staj yapan lise düzeyIndeki ögrenciler katildi.

Ankara’da çocuk esirgeme kurumunda yetisen, resim, yüzme ve kickbox gibi birçok alanda faaliyet gösteren ve milli sporcu olan Akgün; hayatta yasadigi deneyim, zorluk ve basarilari gençlere anlatarak hedeflerine ulasmalari konusunda yol gösterdi. Ögrenciler de merak ettikleri sorulari sorarak kafalarindaki soru isaretlerine yanit buldu.

Hayata dair zorluklari gösteren somut örnekler üzerinden toplumsal farkindalik mesaji verilen egitim programinin ardindan, Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok tarafindan Akgün’e tesekkür plaketi takdim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile