Keçiören'de Coskulu 30 Agustos Kutlamasi

Keçiören'de Coskulu 30 Agustos Kutlamasi

Sarkici Derya Ulug, 30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalari kapsaminda, Keçiören Belediyesi’nin düzenledigi konserde sahne aldi.

Keçiören Belediyesi’nin düzenledigi 30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalari kapsaminda sahne alan pop müzigin usta ismi Derya Ulug, baskentlilere ve Keçiörenlilere zafer coskusunu doyasiya yasatti. Ankara’nin birçok noktasindan Keçiören’e akin eden vatandaslar Kalaba Kent Meydani’ni tiklim tiklim doldururken 30 Agustos Zaferi’nin heyecanini sarkilar, marslar ve dakikalarca devam eden havai fisek gösterileriyle doyasiya yasadi. Keçiören Belediye Baskani Dr. Mesut Özarslan da vatandaslarin sarkilar esligindeki kutlamalarina ortak oldu. Baskan Özarslan’in ev sahipliginde düzenlenen konsere, Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Semra Dinçer, Cumhuriyet Halk Partisi Keçiören Ilçe Baskani Berk Kiliç, Cumhuriyet Halk Partisi Altindag Ilçe Baskani Gökhan Urun, muhtarlar, siyasi parti ve sivil toplum kurulusu temsilcileri katildi.

“Sari saçli mavi gözlü Atatürk’ümüz ve silah arkadaslarina borçluyuz”

Konser öncesi Keçiörenlilere seslenen Özarslan, bagimsizlik mesalesini yakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle andigini belirterek, “Burasi Yüce Türk milletinin vatan cografyasinin her bir bireyini her bir ferdini gönlüyle, yüregiyle bir araya getirmis bir ilçedir. Allah’imiza sükürler olsun Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüz ve silah arkadaslari bir mesale yakti. Bu mesalenin adi ölümsüz Türk milletinin ebediyetidir. Bu vatani kimse bölemeyecek. Biz nasil o birlik ve beraberlik ruhu içerisinde vatan asla bölünmez dediysek, su günde ayni duygu ve düsünceler içerisinde bir ve beraberiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu topraklari bize, gelecek nesillerimize emanet etti. Yüce Mevla’m bizi nice zaferlere erdirsin. Uzay bilimleri çaginda, ilimde bilimde nice basarilara erdirsin. Ne mutlu Türk’üm diyene” dedi.

“Mesele, bayrak ve toprak meselesiydi”

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Semra Dinçer, “30 Agustos Zafer Bayramimizin 102. yili kutlu olsun Keçiören. Yokluklara, imkansizliklara ragmen kahraman askerlerimiz, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Büyük Taarruzu baslatarak bu ülkeden düsmanlari kovdu. Mesele bayrak meselesiydi, mesele toprak meselesiydi, mesele vatan meselesiydi. Ben biliyorum ki buradaki kalabalik da ayni duygulari içinde barindiriyor. Keçiören bugüne kadar böyle sosyallesmemisti. Keçiören’de hep birlikte daha nice güzel güzel günler geçirmek üzere” diye konustu.

Sarkilara eslik ederek zafer coskusunu yasadilar

Keçiören’deki 30 Agustos Zafer Bayrami kutlamalari bando gösterisi ve Türk Tarih Kurumu tarafindan hazirlanan “Milletin Azmi” isimli belgeselin gösterimiyle basladi.

Ünlü sanatçi Derya Ulug’un sahneye çikmasiyla doruga çikan zafer coskusu, birbirinden güzel sarki ve marslarla unutulmaz anlara sahne oldu. Ellerindeki Türk Bayraklariyla sanatçiya eslik ederek eglenen binler, dakikalarca süren havai fisek gösterisini de coskuyla izledi. Muhtesem bir performans sergileyen Derya Ulug’a Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Semra Dinçer çiçek takdim ederken, Keçiören Belediye Baskani Dr. Mesut Özaslan da tesekkürlerini iletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile