Belediye tarafindan görevlendirilen ekipler, ilçe sinirlari içinde yasayan ve Keçiören sinirlari içindeki baska bir adrese evini tasimak isteyen üniversite ögrencilerine nakliye ve tasima hizmeti veriyor. Belediyeyi arayarak randevu alan ögrencilerin esyalari belediye tarafindan belirlenen gün ve saatte tasiniyor.
“Keçiören sinirlari içinde yasayan tüm üniversite ögrencilerimiz faydalanabilir”
Üniversite ögrencilerini tasinma masrafindan kurtarmak için bu projeyi baslattiklarini söyleyen Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, “Baska sehirlerden okumak için Ankara’miza gelen ögrencilerimiz burada yalniz degiller. Keçiören Belediyemizin tüm imkanlarini onlar için seferber ediyoruz. Ücretsiz nakliye hizmetimizden Keçiören sinirlari içinde yasayan tüm üniversite ögrencilerimiz faydalanabilir. Ekiplerimiz kiymetli ögrencilerimizin esyalarini özenle tasiyarak yeni adreslerine ulastirmaya devam edecek” dedi.
Keçiören'de Ögrenci Evleri Ücretsiz Tasiniyor
Keçiören Belediyesi tarafindan baslatilan ‘Biz Sizi Seve Seve Tasiriz’ projesi çerçevesinde üniversiteli ögrencilerin evleri ücretsiz tasinmaya devam ediyor.



















