Keçiören Ve Manavgat El Ele, Gönül Gönüle

Keçiören Ve Manavgat El Ele, Gönül Gönüle

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, AK Parti Il Baskanligi koordinasyonu ile Manavgat için düzenlenen yardim kampanyasi kapsaminda Keçiören Belediyesi ve AK Parti Keçiören Ilçe Baskanligi isbirliginde bir tir muhtelif yardim malzemesini yola çikardiklarini söyledi.

Altinok, “Türkiye hain bir saldiriyla karsi karsiya. Ayni yerde dört tane yangin mümkün degil, bu bir tesadüf degildir. Önce Antalya sonra Bodrum, Marmaris, Fethiye Ölüdeniz’de çikan yanginlara tesadüf diyemeyiz. Buralar Türkiye’nin turizm alaninda can damari olan merkezlerdir. Ve saldirilar buralara yapiliyor. Bunun nedeni; var olan turistlerin gitmesine neden olmak ve bütün dünyaya bu yanginlari göstererek rezervasyon yapan turistlerin buraya gelmesi engellemektir” dedi.

AK Parti Il Baskanligi koordinasyonuyla Manavgat’ta meydana gelen yangindan magdur olan vatandaslara yönelik baslatilan yardim kampanyasina Keçiören Belediyesi ve AK Parti Keçiören Ilçe Baskanligindan da destek geldi. Bu kapsam da muhtelif yasam malzemelerinin bulundugu bir tir dolusu temel ihtiyaç malzemeleri Manavgat’a ugurlandi. Ugurlama törenine AK Parti Keçiören Ilçe Baskani Zafer Çoktan ve parti teskilati da katildi.



“Orman yanginlari ile ilgili cezalarin artirilmasi lazim”

Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok Manavgat’ta magdur olan vatandaslara el uzatmak için Keçiören Belediyesinin, AK Parti Keçiören Ilçe Baskanliginin ve Keçiörenlilerin seferber oldugunu belirterek sunlari söyledi:

“Ülkemizin birçok yerinde orman yanginlari var. Burada sadece agaçlar degil insanlarimiz, bitkilerimiz hayvanlarimiz, kuslarimiz yaniyor. Türkiye yine alçak PKK saldirisi ile karsi karsiya. Ülkemizde turizm mevsimi belli... Bu yanginlar hem ülkemizin degerlerine, insanlarimiza ve canlilarimiza hem de Türkiye’nin ekonomisine yönelik bir saldiridir. Dolayisiyla en kisa sürede bu yangini çikaran hainlerin yakalanmasi lazim. Bunu bir Müslüman yapamaz, bunu yapan Türk olamaz, bunu yapan insan olamaz. Yangini çikaranlar insanliktan zerre kadar nasibini almamistir. Ormanlarin ne suçu var, kuslarin ne suçu var, böceklerin ne suçu var, masum insanlarin ne suçu var. Orman yanginlari ile ilgili cezalarin artirilmasi lazim. Bu cezalar müebbet olur, vatana ihanet olur... Cigerimiz yaniyor, Insallah yanginlar bir an önce söndürülür ve bir an önce bu ormanlari el ele vererek milletçe telafi ederiz. Yanginlarda yasamini kaybeden vatandaslarimiza Allah rahmet eylesin. Yaralilarimiza geçmis olsun dileklerimi iletiyorum. Yüce Rabbim bu tür felaketlerden milletimizi, devletimizi ve tüm insanligi korusun.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile