Kedi Her Sabah Sahibini Kapida Karsilayarak Kucakliyor

Kedi Her Sabah Sahibini Kapida Karsilayarak Kucakliyor

Konya’da sokaktan alinan ve 3 yildir is yerinde beslenen ‘Kara’ adli kedi, aracinin sesinden tanidigi sahibini her sabah is yerinin önünde karsilayarak sariliyor. Her sabah tekrarlanan sevgi dolu anlar ise güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi.

Konya’nin Karatay ilçesinde hurdacilik ile ugrasan Mehmet Çetin, 11 yildir sehrin çesitli bölgelerinde bulunan kedi ve köpekleri beslemeye basladi.

Çevrede bulunan 50 kedi ile birlikte son 3 yildir da sokakta buldugu ve ‘Kara’ ismini verdigi kediyi besleyen Mehmet Çetin, kediyle sicak bir iliski kurdu. Sahibinin is yerinde beslemeye basladigi kedi, her sabah is yerine yaklasan sahibini aracindan taniyarak karsilamaya basladi.

Aracindan inmesini bekleyerek sahibinin yanina giden kedi, sahibine sarilarak adeta kucakliyor. Her sabah tekrarlanan sevgi dolu anlar ise güvenlik kamerasi tarafindan görüntülendi. Görüntülerde, sahibinin is yerinin önüne yaklastigini anlayan kedinin sahibinin yanina giderek birbirlerine sarilmalari ve sahibinin kediyi sevdikten sonra is yerine girmesi yer aliyor.

‘Kara’ isimli kedisinin sabahlari motosiklet ve minibüsün sesinden taniyarak disari çiktigini ve kendisini karsiladigini ifade eden Mehmet Çetin, “Her sabah geldigim zaman bana bir karsilama yapiyor. Sonrasinda biraz seviyorum. Daha sonrasinda isimize gücümüze bakiyoruz her gün. Mesela ileride 50 civarinda kedim var, günlük onlari doyuruyorum. Çok sayida köpek var, günlük onlarin sularini falan veriyorum. Sonrasinda isine gücüme bakiyorum. Toplamda 40-45 dakika falan sürüyor. Bu ise kendi kedim Kara. Rutin olarak benim arabami veya motosikletimin sesini duydugu zaman içeriden çikiyor ve geliyor her zaman ve karsilamasini yapiyor” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile