Kemal Dogulu Ile Yaza Veda
Kusadasi camiasinin önde gelen isimleri, is insanlari ve çözüm ortaklari; FUYAPI tarafindan düzenlenen ve Kemal Dogulu’nun sahne aldigi partiyle yaza veda etti.
Villa ve daire projelerine imza atan ve her yil düzenledigi geleneksel partilerle adindan söz ettiren FUYAPI, bu yil da yaza veda partisi düzenledi.
Kemal Dogulu’nun sahne aldigi partiye Kusadasi camiasinin önde gelen isimleri, is insanlari ve tüm çözüm ortaklari katildi.
Yönetim Kurulu Baskani Özer Ünsal yaptigi açiklamada; “Emeklerimizin karsiligini her geçen gün almaya devam ediyoruz. Daha da geliserek, büyüyerek, güçlenerek projelerimize yenilerini ekliyoruz” dedi.
FUYAPI imzali projelerin insasindan önce yapilan fizibilite çalismalari, dogru cografya seçimi ve mimari stilin satislara olumlu yansidigini belirten FUYAPI Satis Müdürü Gönül Inamoglu ise; "Harika bir ekip çalismasiyla, ev sahiplerimizi hayallerine ulastirmak için elimizden geleni yapiyoruz. Bizim amacimiz sadece insa etmek degil, insanlara güzel bir yasam alani sunmak. Bu gecenin amaci bu yasam alanina hep birlikte ortak olabilmektir” diyerek yeni projelerini yakin zamanda duyuracaklarini belirtti.
FUYAPI Pazarlama Müdürü Hulusi Oflas da, markanin ulusal çapta daha fazla bilinen ve lüks konut projelerinde tercih edilen bir Türkiye markasi olmasi için çalistiklarini, bunun için yeterli vizyon ve tecrübeye sahip olduklarini dile getirdi. Yil sonuna dogru lansmanini yapacaklari projelere deginen Oflas, sözlerini tüm katilimcilara tesekkür ederek tamamladi.



















