Kemal Kılıçdaroğlu: Belediye Başkanları kendi aralarında yarışıyor

Kemal Kılıçdaroğlu: Belediye Başkanları kendi aralarında yarışıyor

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile aralarında rekabet olup olmadığına yönelik soruya dikkat çeken bir yanıt verdi. Kendisinin genel başkan olduğunun altını çizen Kılıçdaroğlu, "İnsanlar farklı yorumlayabilirler. Eğer bir yarışsa belediye başkanları kendi aralarında yarışıyorlar." dedi.

2023 seçimleri öncesinde Cumhur İttifakı'nın adayının Başkan Recep Tayyip Erdoğan olacağı belliyken CHP-İYİ Parti ve dışarıdan HDP'nin desteklediği Millet İttifakı'nın ise adayı net değil.

KILIÇDAROĞLU'NDAN ADAYLIK SİNYALLERİ
Ancak Millet İttifakı fokur dokur kaynıyor. 2023 seçimlerine giden süreçte Cumhurbaşkanı adayı olmak için kendi partisindeki muhtemel rakipleri İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın adaylığı'nın önünü 'Belediye Başkanlığına devam etmeliler" ifadeleriyle kesen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'helalleşme' çıkışıyla da kendi adaylığını öne çıkarmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu: Belediye Başkanları kendi aralarında yarışıyor

İMAMOĞLU İLE YARIŞIYOR MUSUNUZ?
Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, verdiği röportajda Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve Ekrem İmamoğlu ile aralarındaki ilişkiye dair dikkat çeken açıklamalar yaptı. "Ekrem İmamoğlu ile aralarında bir yarış mı var?" sorusuna Kılıçdaroğlu'nun verdiği "Bir yarış varsa belediye başkanlarının kendi arasında" cevabı yeni bir tartışma başlatacak gibi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile