Kemer Belediyesinden Hayvanlara Yardim Eli

Kemer Belediyesinden Hayvanlara Yardim Eli

Kemer Belediyesi Hayvan Barindirma, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi tarafindan son bir ayda 32 köpek, 229 kedi olmak üzere toplam 261 sokak hayvani kisirlastirildi.

Sokak hayvanlarina her zaman sahip çikan Kemer Belediyesi; Kemer Belediyesi Hayvan Barindirma, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde son bir ayda hayvanlarla ilgili 240 telefon ihbari alindi. Kisirlastirilan 261 hayvan asilandiktan sonra alindiklari yere birakildi. Sokak hayvanlarini sahiplendirme çalismalarina da ara vermeden devam eden Kemer Belediyesi Hayvan Barindirma, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, 15 köpek ve 8 kediyi sahiplendirerek sicak bir ortamda barinmalarina imkan sagladi.

Merkeze çesitli hastaliklar nedeniyle getirilen 165 hayvan da Veteriner Hekim Fevzi Uzun ve merkez çalisanlari tarafindan tedavi edildi.

Sokaga terk edilen 11 köpek ve 35 kedinin de merkezde barinmasini saglayan belediye ekiplerinin, son olarak 25 basibos köpegi merkezde tedavi altina aldigi bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile