Kemer'de Ögretmenler Günü Kutlandi

Kemer'de Ögretmenler Günü Kutlandi

24 Kasim Ögretmenler Günü dolayisiyla Kemer’de program düzenlendi.

Kemer Kaymakamligi koordinesinde Kemer Belediyesi’nin destekleriyle Kemer Ilçe Milli Egitim Müdürlügü tarafindan 24 Kasim Ögretmenler Günü dolayisiyla program düzenlendi.

Kemer Cumhuriyet Meydani’nda düzenlenen törenle baslayan Ögretmenler Günü programinda, Ilçe Milli Egitim Müdürü Semra Bekar’in Atatürk Aniti’na çelenk sunumunun ardindan saygi durusunda bulunuldu ve Istiklal Marsi okundu.

Program daha sonra Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda devam etti. Ilçe Milli Egitim Müdürü Semra Bekar’in günün anlam ve önemini belirten konusmasinin ardindan, ilçe genelinde Ögretmenler Günü ile ilgili siir, resim, kompozisyon ve ögretmenler arasinda düzenlenen voleybol turnuvasinda dereceye girenlere ödülleri verildi.

Ödülleri, Kaymakam Solmaz, Baskan Topaloglu ve Bassavci Almali verdi.

Programda, ögretmenlerin hazirladigi halk oyunu gösterileri, skeçler, solo ve müzik gösterileri sunuldu.

Programlara, Kemer Kaymakami Ahmet Solmaz, Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, Kemer Cumhuriyet Bassavcisi Gamze Almali, Kemer Jandarma Komutani Ömer Seyhan, Kemer Sahil Güvenlik Komutani Soner Tuna, Kemer Ilçe Milli Egitim Müdürü Semra Bekar, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, ögretmen ve ögrenciler katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile