'Kendi Kendini Biçakladi' Dediler, Çikarildiklari Mahkemece Tutuklandilar

'Kendi Kendini Biçakladi' Dediler, Çikarildiklari Mahkemece Tutuklandilar

Tokat’ta yol verme meselesi yüzünden çikan ve 1 kisinin öldügü biçakli kavgayla ilgili gözaltina alinan 2 zanli, "kendi kendini biçakladi" seklindeki savurmalarina ragmen çikarildiklari mahkemece tutuklandi.

Olay, dün aksam saatlerinde Gülbaharhatun Mahallesi Behzat Bulvari’nda meydana geldi. Sanliurfa’dan Tokat’a akraba ziyaretine gelen evli ve 5 çocuk babasi Ahmet Kayisi (49), 42 AAN 796 plakali araç ile Gülbaharhatun Mahallesi Behzat Bulvari’nda seyir halindeyken cadde üzerinden karsiya geçmekte olan Isa G. (55), esi Gülten G. ve oglu Mert G. ile yol verme konusunda tartisma yasadi. Yasanan tartismanin kavgaya dönüsmesinin ardindan Ahmet Kayisi biçakla karin bölgesinden, Gülten G. ise kafasina aldigi sopa darbesiyle yaralandi. Çevrede bulunan vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine 112 saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinde yapilan ilk müdahalenin ardindan Ahmet Kayisi, Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldirilirken, Gülten G. Tokat Gaziosmanpasa Üniversite Hastanesi’ne kaldirildi. Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldirilan Ahmet Kayisi hastanede yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybetti. Yapilan otopsinin ardindan Kayisi’nin cenazesi memleketi Sanliurfa’ya gönderildi.

Olayin ardindan baba Isa G., esi Gülten G. ve oglu Mert G. gözaltina alindi. Gülten G. serbest birakilirken, süpheli baba ve oglu emniyetteki islemlerinin ardindan Tokat Adliyesine sevk edildi.

Isa G. ilk ifadesinde, karsi tarafin yol vermedigi için tartisma yasandigini ve bu tartismada Ahmet Kayisi’nin arabada bulunan sopa ile saldirdigini, kendilerinde biçak olmadigini ve biçagin ise Ahmet Kayisi’nin oldugunu, kendi kendini biçakladigini iddia etti.

Edinilen bilgiye göre baba Isa G. ve oglu Mert G., çikarildiklari adli makamlarca tutuklandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile