Kendilerini Avukat Olarak Tanitan 2 Sahis Tutuklandi

Isparta’da kendilerini avukat olarak tanitarak bir vatandasi 121 bin TL dolandiran 2 sahis Diyarbakir ve İçel’de yakalanarak tutuklandi.

Isparta’da Z.B isimli vatandas kendisini telefon ile arayip avukat olarak tanitan süpheli sahsin yönlendirmeleriyle banka hesaplarindan 121 bin TL parasini baska banka hesaplarina transfer etti. Bir süre sonra dolandirildigini anlayan vatandas sikayette bulundu. Isparta Asayis Sube Müdürlügü Dolandiricilik Büro Amirligi ekiplerince dolandirilan vatandasa ait paranin gitmis oldugu süpheli hesap hareketleri üzerinden yapilan detayli çalisma sonucu olayin süphelilerinin Y.C.C. ve M.D. isimli sahislar oldugu ve bu sahislarin Diyarbakir ve İçel’de ikamet ettikleri tespit edildi.

Süpheli sahislarin yakalanmasi amaciyla Diyarbakir Il Emniyet Müdürlügü ve İçel Il Jandarma Komutanligi birimleri ile yapilan koordineli çalisma sonrasi 20 Agustos günü sahislar yakalandi. Gözaltina alinan sahislar çikarildiklari adli makamlar tarafindan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile