Kendini Polis Ve Savci Olarak Tanitan Dolandiriciya Polisten Suçüstü

Kendini Polis Ve Savci Olarak Tanitan Dolandiriciya Polisten Suçüstü

Çorum’da kendisini savci ve savci gibi tanitarak bir vatandasin ziynet esyalarini almaya çalisan sahis, polis ekipleri tarafindan suçüstü yakalandi.

Edinilen bilgilere göre, bir kisinin kendisini polis-savci olarak tanitan kisinin dolandirdigini belirterek sikayette bulunmasi üzerine Asayis Sube Müdürlügü Dolandiricilik Büro Amirligi ekipleri tarafindan çalisma baslatildi. Polis ekipleri yaptiklari inceleme de daha önce çok sayida telefon dolandiriciligi olayina karisan I.A.’nin, Çorum’a gelerek konaklama yaptigi, KGYS üzerinden yapilan kontrolde süpheli sahsin sehrin farkli noktalarinda bulundugu, en son Yavruturna Mahallesi Milönü Kavsagi civarinda oldugunu tespit etti. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri I.A.’yi Esnafevleri Sokak’ta bir vatandasi dolandirmaya çalisirken suçüstü yakaladi. Zanlinin üzerinde ele geçirilen 4 adet 22 ayar altin bilezik, 1 adet yarim, 1 adet çeyrek, 15 adet 1 gr, 2 adet 0.5 gr ve 1 adet 0,25 gr altin malzemeler sahibine teslim edildi.

Gözaltina alinarak Emniyet Müdürlügü’ne götürülen sahsin sorgusunda Samsun ve Usak’ta da benzer yöntemle dolandiricilik olayini gerçeklestirdigi tespit edildi. Hakkinda düzenlenen sorusturma evrakiyla birlikte adli makamlara sevk edilen I.A. tutuklanarak Çorum L Tipi Kapali Ceza Infaz Kurumuna teslim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile