Kendisini Dolandıran Sahte Zabıtadan Şikayetçi Oldu

Kendisini Dolandıran Sahte Zabıtadan Şikayetçi Oldu

Samsun'da bir döner ustası, zabıta kıyafeti giyerek işyerine gelip kendisini dolandıran şahıstan şikayetçi oldu.

Edinilen bilgiye göre, üzerine zabıta komiseri kıyafeti giyerek dolandırıcılık olayı yaptığı iddiasıyla hakkında dava açılan Yıldıray Ö.'nün(45), Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmasına devam edildi. Bir önceki duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere tahliye olan Yıldıray Ö., duruşmaya katılacağına dair söz vermesine rağmen mahkemeye gelmedi. Gülsan Sanayi Sitesi'nde döner dükkanı sahibi Kadir Yanak(39), kendisini dolandıran Yıldıray Ö.'den şikayetçi oldu.
Mahkemede ifade veren Kadir Yanak, "Olay günü üzerinde zabıta kıyafetiyle işyerime geldi ve 16 adet ekmek arası döner siparişi verdi. Üzerinde para olmadığını söyleyerek zabıta merkezinden getireceğini, ancak vereceği paranın 200 TL olduğunu söyleyip üste 150 TL para istedi ve gelen çırak ile paranın üstünü vereceğini söyledi. Kendisiyle çırağı gönderdim. Çırak kısa bir süre sonra geri gelince bizi dolandırdığını anladım. Ancak sanığın babası, oğlu tahliye olunca 150 TL paramı geri ödedi. Ben yine de
kendisinden şikayetçiyim. Cezalandırılmasını istiyorum" dedi.
Öte yandan, olay sırasında Yıldıray Ö.'nün yanında bulunan ancak, olay tarihinde yaşı 18'den küçük olduğu için hakkında ayrı dava açılan Saffet A.'nın yaşı 18'i doldurduğu için Yıldıray Ö.'nün yargılandığı dava ile birleştirilmesine karar verildi. Mahkeme heyeti duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile