Kent Gelirleri Yüzde 5'e Ulaşacak

Kent Gelirleri Yüzde 5'e Ulaşacak

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fikret Yağcı ve Ömer Duman ile birlikte Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenledi

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fikret Yağcı ve Ömer Duman ile birlikte Antalya Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenledi. Badak, 2007 Ekim'den itibaren TBMM'de üzerinde çalıştığı konuları ve yapacağı çalışmaları anlattı.
AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, AK Parti'nin amacının 2023 yılında Türkiye'nin GSMH içinde kent gelirlerinin yüzde 5'e ulaşması ve sosyo-kültürel gelişmesine katkıda bulunmak olduğunu söyledi. Bakanlıklara bağlı olarak yürüttüğü çalışmalara değinen Badak, "Bölgemiz için yapmamız gerekenler var. İdari açıdan yeniden yapılanma gerekiyor. Zaman alacak olsa da bunları yapacağız" dedi.
Badak, üzerinde çalıştığı ve hayata geçirilecek projelere ilişkin çalışmalarını "Domates ve elmaya ihracat teşviği verilmesi, İngilizce yayın yapacak TV kurulması,Akdeniz sahil yolu planlaması, Taşağıl- İbradı- Konya hızlı tren etüt takibi, Antalya lojistik köy planlaması,Gazipaşa- Tekirova- deniz ulaşımı incelemesi,Türkiye turizm sektör meclisi kurulması,Gündoğmuş Sümene sulama projesi,Maden kanununun değiştirilmesi taş ocaklarının diğer madenlerden ayrılması,Kemer Beydağları orman yollarının turistik amaçla iyileştirilmesi" şeklinde açıkladı.
Önceden hazırlanmış olup ve ekleme ile hızlandırma yapılan çalışmaları kent konseylerinin yönetmelik değişikliği, organize sanayi bölgesi yönetimlerince Meslek Okulları kurulması, tekne vergilerinin düşürülmesi, Döşemealtı ilçesinde modern bir hipodrom yapılması ve modern seraların KOBİ kapsamına alınması olarak açıklayan Badak, önceden hazırlanmış veya devam eden, gecikmemesi için ilgilenilen çalışmaları ise Alanya- Gazipaşa balıkçı barınağı yapılması, Antalya'da elektrik üretim yatırımlarının artırılması,Beşkonak-Serik -Belek grup içme suyu şeklinde sıraladı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile