Kent Içi Ulasima Osmangazi Nesteri

Kent Içi Ulasima Osmangazi Nesteri

Osmangazi Belediyesi, kent içi ulasimda önemli bir sorun teskil eden çikmaz sokaklari bir bir açiyor. Son 5 yilda 43 çikmaz sokak, kent içi ulasimina kazandirildi.

Osmangazi’yi çarpik yapilasmanin getirdigi sorunlardan kurtarip modern ve yasanabilir bir ilçe yapmak adina yürüttügü çalismalari kararli bir sekilde sürdüren Osmangazi Belediyesi, ilçedeki çikmaz sokaklari açarak ulasim noktasindaki önemli bir sorunu ortadan kaldiriyor. Osmangazi’nin daha ulasilabilir bir kent olmasi adina yürütülen çalismalar kapsaminda son 5 yilda 43 çikmaz sokak, yapilan kamulastirma yikimlari ile çikar hale getirildi.

Özellikle mahalle aralarinda trafik akisini hizlandirmak ve geçisi saglamak adina çikmaz sokaklarin açilmasi kent içi ulasiminda büyük önem tasiyor.

Kent içi ulasimda çikmaz sokaklarin önemli bir sorun oldugunun altini çizen Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, “Osmangazi, Bursa’da plansiz ve çarpik yapilasmanin en yogun oldugu bir ilçe. Ilçemizi bu görüntüsünden kurtarip modern ve yasanabilir bir sehir haline getirmek, çikmaz sokaklarimizi açmak için kamulastirmalar gerçeklestiriyoruz. Her yil onlarca çikmaz sokagi açarak kent içi ulasimdaki önemli bir sorunu ortadan kaldiriyoruz. Osmangazi’de ulasimin tikandigi tüm noktalarda bu çalismalari sürdürecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile