Kent Konseyi Kadın ve Gençlik Meclisi Matso'yu Ziyaret Etti

Kent Konseyi Kadın ve Gençlik Meclisi Matso'yu Ziyaret Etti

Antalya'nın Manavgat ilçesi Kent Konseyi Kadın ve Gençlik Meclisi, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MATSO) ziyaret etti.

Kent Konseyi Kadın ve Gençlik Meclisi’nin varlığını ve çalışmalarını önemsediklerini belirten MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Vural, "Manavgat hepimizin. Oda olarak biz göreve hazırız. İlçemizin sosyal, ekonomik, kültürel yönden daha da geliştirilmesi gerekiyor. Akılcı, kalıcı çözümlerin ve projelerin yanındayız. Kadınlar ve gençler, bizlerin en önemli yardımcıları. Sizlerden gelecek fikirleri bekliyoruz. Odamızın da Manavgat ile ilgili görüşleri olacak ve bu görüşleri ilgili makamlarla paylaşacağız” dedi.

Manavgat Kent Konseyi Kadınlar Meclisi Başkanı Umut Çiftçi’nin sosyal güvencesi olmayan kadınların meme ve rahim kanseri hastalıkları nedeniyle çektirmek zorunda oldukları mamografi filminden özel hastanelerin ücret almaması talebini olumlu karşıladıklarını belirten Vural, Gençlik Meclisi Başkanı Önem Gök’ün şişe kapaklarının toplanarak, dönüşümde kullanılması ve elde edilecek gelirle özürlülere park yapılması konusundaki düşüncenin de sosyal sorumluluk açısından güzel bir fikir olduğunu kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile