Kent Konseyi'nden Baskan Asgin'a Ziyaret

Kent Konseyi'nden Baskan Asgin'a Ziyaret

Çorum Kent Konseyi Baskani Ismail Yagbat ve yürütme kurulu üyeleri, Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin’i ziyaret etti.

Kent Konseyi Baskani Ismail Yagbat, Genel Sekreter Mustafa Gökgöz, Engelli Meclisi Baskani Neslihan Hüsülüogullari, Gençlik Merkezi Baskani Mehmet Asgin ve yürütme kurulu üyeleri Arif Çinar, Metin Kasar, Sahin Özcan, Yilmaz Kilci, Firdevs Yalçin, Soner Bugdayli, Hasan Kiraz, Yusuf Canbolat ve Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Eray Çetinkaya Baskan Asgin ile bir süre görüserek sohbet etti.

Kent Konseyi’nin çalismalari hakkinda Belediye Baskani Asgin’a bilgiler veren Ismail Yagbat, meclis gündem ve faaliyetler ile alakali olarak yaptigi açiklamada “Çorum’da kenarda kalmis meselelerle ilgili farkindalik olusturulmasini amaçliyoruz. Sehrin menfaatine konu olan tüm konular üzerinde daha gayretli çalisacagiz. Farkindalik, egitim, kültürü yasatma ve tavsiye verici programlar ile Kent Konseyi’nde Çorum modeli üretme gayretine girecegiz. Kent Konseyinden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Baskanimiz Dr. Halil Ibrahim Asgin’a tesekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, Kent Konseyinin Çorum’un ortak paydasi oldugunu hatirlatarak Kent Konseyine desteklerinin her zaman sürecegini vurguladi. Yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik eden Baskan Asgin, “Gelecek nesillere olan borcumuzu sorumlulugumuzu yerine getirecek olan önerilere her zaman açigiz. Biz de her zaman kent konseyin arkasindayiz, yanindayiz. Destek vermeye devam edecegiz” seklinde konustu.

Çorum Kent Konseyi 8. Dönem Yürütme Kurulu Baskani Ismail Yagbat, Mustafa Gökgöz ise Genel Sekreter oldu. Yürütme kurulunda mahalle muhtarlari da yer aldi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile