Kent Konseyi'nden İş Sağlığı Ve Güveliği Paneli

Kent Konseyi'nden İş Sağlığı Ve Güveliği Paneli

Eskişehir Kent Konseyi, İş Sağlığı ve İş Güvenliği Çalışma Grubu, İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası nedeniyle 9 Mayıs 2015 günü, Büyükşehir Belediye Nikah Salonu’nda saat 13.00’de “İş Sağlığı ve Güvenliği” konulu panel düzenliyor.

İş Sağlığı ve İş Güvenliği Çalışma Grubu Başkanı Levent Özbunar, konunun özel sektör ve kamuda tüm çalışanları, işverenleri yakından ilgilendirdiğini, çalışma yaşamının en temel unsurlarından birisi olduğunu söyledi.

İş Sağlığı ve Güvenliği’nde temel amacın önce insan olduğunu vurgulayan Özbunar, “Resmi istatistikler göstermektedir ki, ülkemizde iş sağlığı ve güvenliğine gereken önem verilmemekte yasa, yönetmelik ve uygulamalarda yetersiz kalınmaktadır” dedi.

İş Sağlığı ve Güvenliğine ilişkin göstergelerin, temel insan hakları, çalışma yaşamı ve ülkelerin gelişmişliklerine ilişkin önemli göstergeler sunduğunu belirten Levent Özbunar, “İş kazalarının başta insan sağlığına ve ülke ekonomisine ciddi zararlar verdiğini göz önüne alarak, çalışma yaşamının tüm taraflarını işçi sağlığı ve iş güvenliği konusunda daha dikkatli olmaya davet ediyoruz. İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası’nı kutluyoruz. Yarınlarımızı güven içinde hep beraber, sağlıkla, mutlulukla, huzurla yaşamak için ele ele verelim” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile