Kent Konseyi Yeni Yönetimi Baskan Atay Ile Görüstü

Kent Konseyi Yeni Yönetimi Baskan Atay Ile Görüstü

Efeler Kent Konseyi Baskani Perihan Yildirim ve Efeler Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeleri, Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay’i ziyaret etti. Efeler Kent Konseyi’nin yeni yönetimini Efeler Belediyesi Meclis Salonu’nda agirlayan Baskan Atay, nazik ziyaretleri için kendilerine tesekkür ederek, çalismalarinda basarilar diledi.

Efeler Kent Konseyi ile Efeler Belediyesi’ni ‘ayni ailenin iki evladi’ olarak niteleyen Baskan Atay, söyle konustu; “Efeler Kent Konseyi ile yerel yönetim, yani Efeler Belediyesi, ayni ailenin iki evladi gibi, birlesik bir organ gibi oldugunu düsünüyorum. Birlikte basarili isler yapacagiz. Temel görevimiz kamu görevi. Hepimiz topluma hizmet etmek için, onlarin hayatini güzellestirmek, kolaylastirmak, refahini arttirmak amaciyla bu görevleri yapiyoruz. Umuyorum ki ilerideki günlerde yeni projelerle toplumumuzun karsisina çikarak güzel isler yapacagiz.”

Efeler Belediyesi’nin yeni çalisma, proje ve etkinlikleri hakkinda da bilgiler paylasan Baskan Atay, sözlerini söyle sürdürdü: “90 yillik Toprak Mahsulleri Ofisi binasini Efeler halkina kazandirdik. Efeler halkinin orada kültür ve sanatla birlikte olacagi günleri de yasayacagiz. O tarihi binayi insanlarin sanat askini yasayabilecekleri bir mekan halinde getirecegiz. Ayni zamanda da Efeler ilçemizde çok tarihi binalar, evler var. O evlerin fotograflarini çektik. O evlerimizi Efeler halkina kazandiracagiz. Oralari müze yapacagiz. Ilk olarak bir evle anlastik, kamulastirdik. Meclisimizden de geçti. Kuvayi Milliye Müzesi’ni yapacagiz. Onun insasini organize etmeye çalisiyoruz. Tarihimize sahip çikacagiz. O tarihimiz içerisindeki güzellikleri de ilkokuldaki çocuklarimiz dâhil, büyüklerimizle birlikte paylasacagiz. Ayni zamanda Kasaplar Hali’ni alabilirsek onu da umarim çok güzel bir kültür alani haline getirecegiz. Kafelerle birlikte, iste o eski ’old town’ denilen, yani sehrin eski hali gibi, onu da o sekilde organize etmeye çalisacagiz. Çok tesekkür ederim. Hepinize basarilar diliyorum. Yapacak oldugunuz çalismalarda her zaman yaninizda oldugumuzu, maddi ve manevi olarak sizleri destekleyecegimize emin olun. Çünkü yaptiginiz hizmetlerin de halk yararina oldugu konusunda en küçük bir süphemiz yok. Bu çalismalarimizi ortaklasa olarak gerçeklestirecegiz. Hayirli ugurlu olsun arkadaslar.”

Efeler Kent Konseyi Baskani Perihan Yildirim ise Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay’a övgü dolu sözlerle tesekkür ederek söyle konustu; “Sevgili Kent Konseyi yönetim kurulu üyeleri; bizim göreve geldigimizden sonraki ilk resmi etkinligimiz baskanimizi ziyaret etmek. Biz genel kurul toplantisindan önce güzel bir toplanti yaptik ve seçildigimiz günden bu yana bakiyorum da enerji çok yüksek. Gerçekten hizmet etmek için, Aydin için bir araya gelen yol arkadaslariyla birlikte olmak benim için onur verici. Diger bir gurur meselemiz de Efeler Belediyesi’nin Mehmet Fatih Atay gibi bir belediye baskani olmasi. Çünkü biliyoruz ki sundugumuz sürdürülebilir is istihdami saglayacak projeler, sizlerin öngörüleriyle birlikte askida kalmayacak. Aydin için, Efelerimiz için yapmamiz gereken her seyi yapacagimizi düsünüyorum. Simdiden herkese çok tesekkürler.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile