Kent Ve Yaşam Ödülleri

Uzun süredir Yaşam Radyo'da devam eden gazeteci Celal Toprak ile Leyla Üstel Çağatay'ın hazırlayıp sunduğu, daha yaşanabilir kentlerin mücadelesinin verildiği "Kent ve Yaşam" programı, bu yıl 6

  Uzun süredir Yaşam Radyo ' da devam eden gazeteci Celal Toprak ile Leyla Üstel Çağatay ' ın hazırlayıp sunduğu , daha yaşanabilir kentlerin mücadelesinin verildiği " Kent ve Yaşam " programı , bu yıl 6 . ' sı yapılan Kent ve Yaşam Ödülleri ' ni verdi .
Kent ve Yaşam Ödül töreni , Armada Otel ' de 200 davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi . Aralarında İKSV Başkanı Bülent Eczacıbaşı olmak üzere 200 ' ü aşkın davetlinin katılımıyla düzenlenen törende , İstanbul ' a çevre , kültür sanat ve yerel hizmet alanlarında katkı sunmuş kişi , kurum ve kuruluşlara ödülleri verildi . Seçkin jüri üyelerinin ve Yaşam Radyo dinleyicilerinin belirlediği başarılı isimler , Armada Otel ' de gerçekleştirilen kokteylle ödüllerini aldılar .
Yaşam Radyo Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gürbüz , Yönetim Kurulu üyeleri Talat Tepe ve Güven Yılmaz ile radyo çalışanları , programcılarının da yer aldığı ödül töreninde belirlenen ödüller ; kent ve yaşam alanında emek vermiş , proje üretmiş , yaşanabilir bir İstanbul projesi olan , kurum , kuruluş ve kişilere , 14 dalda yapılan ödül başlıkları kapsamında verildi .
Başarılı sivil toplum örgütü dalında Sağlıklı Gıda Platformu Başkanı Hüseyin Bozdağ , Barış ödülü dalında DİSK Genel Başkanı Süleyman Çelebi - Nilgün Soydan , Yerel yönetimde halka saygı ödülü dalında
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç , Yerel yönetimde tarihe saygı dalında Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir , Ekonomi dalında Has Otomotiv Genel Müdürü Mustafa Sarıgül , Başarı öyküsü dalında
BİYODER Genel Müdürü Cihat Dündar , Medya ödülü dalında Belgesel Film Yapımcısı ( TRT 1 ' de yayınlanan " Kalk Gidelim " ) Esra Alkan , Kültür sanat dalında İstanbul Kültür Sanat Vakfı Başkanı Bülent Eczacıbaşı , Kente katkı dalında VARYAP Adliye Projesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş , Kent halkını bilgilendirme dayında Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu , Kent markası dalında Sunset Restaurant Genel Müdürü Barış Tansever ödül aldı .
Jüri Özel Ödülü Arıkanlı Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Arıkan ' a , Türkan Saylan Özel ödülü Maltepe Belediyesi Başkanı Mustafa Zengin ' e , Sosyal Sorumluluk Ödülü OPET Yönetim Kurulu Üyesi Nurten Öztürk ' e verildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile