Kepenk Kumandasini Kopyalayarak Is Yerinde Olan Çelik Kasayi Soydular

Kepenk Kumandasini Kopyalayarak Is Yerinde Olan Çelik Kasayi Soydular

Istanbul Fatih’te kepenk kumanda sistemini kopyalayarak bir is yerindeki çelik kasayi soyan hirsizlar polis ekipleri tarafindan yakalandi. Hirsizlik ani ise saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.

Olay, 28 Temmuz’da Fatih’te yasandi. Edinilen bilgilere göre, bir is yerinin kepenk kumanda sistemini kopyalayan hirsizlar içeriye girerek içeride bulunan çelik kasayi soyup kaçtilar. Is yerine gelen Tekstilci Adil. A kapinin açik ve içeride kasanin soyuldugunu anlayinca sok geçirdi. Bir süre sonra kendine gelen adam polis ekiplerine ihbarda bulundu. Ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri güvenlik kameralarini inceleyerek süphelilerin yakalanmasi için çalisma baslatti.

Yapilan çalismalar neticesinde, Alexandr D, Vladimir S. 23 Agustos günü Bahçelievler ve Maltepe’de yakalandi. Sahislarin ikametlerinde yapilan aramada 9 bin 175 dolar, 660 euro, 1 bin 875 TL para ve olayda kullanilan kopya kepenk kumandasi ele geçirildi. Emniyette islemleri biten süpheliler sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hirsizlik ani ise saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile