Kepez Belediye Baskani Kocagöz Açiklamasi 'Daha Güvenli Bir Kepez Için Çalisiyoruz'

Kepez Belediye Baskani Kocagöz Açiklamasi 'Daha Güvenli Bir Kepez Için Çalisiyoruz'

Antalya’da Kepez Belediye Baskani Mesut Kocagöz, 650 bine yakin nüfusa sahip Kepez ilçesi için hayati önem tasiyan Deprem Master Plani çalismalarini yerinde inceleyerek, ekibine destek verdi. Yapi Stok envanter çalismalarinin hayati önem arz ettigine deginen Baskan Kocagöz, “Daha güvenli bir Kepez için çalisiyoruz” dedi.

Antalya Büyüksehir Belediyesi koordinasyonunda yürütülen Deprem Master Plani kapsaminda, Kepez Belediyesi Imar ve Sehircilik Müdürlügü bünyesinde gerçeklestirilen yapi stogu envanter çalismalari hizla devam ediyor. Kepez Belediye Baskani Mesut Kocagöz, hayati önem tasiyan bu çalismalari yerinde inceleyerek, ekibine destek verdi. Imar ve Sehircilik Müdürlügü bünyesinde yapi stok envanteri çalismalari gerçeklestiren ekibi ziyaret eden Baskan Kocagöz, yaptiklari çalismanin Kepez halki için hayati deger tasidigina vurgu yaparak, ekibine tesekkür etti.

"Kepez, deprem riskine karsi gelistiriliyor"

Baskan Kocagöz, “Antalya bir deprem sehri ve bu nedenle Deprem Master Plani gerçekten çok önemli ve degerli. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Muhittin Böcek’in öncülügünde baslatilan bu plan, bütün ilçelerde uygulanmaya baslamisti. Ancak Kepez’in bu sürece dahil olmadigini gördük. Bu yüzden son dört aydir hizli bir sekilde çalisiyoruz. Diger ilçelerdeki master plani çalismalari 1.5 yil önce baslamisti, biz de bu dört ay içinde onlara yetismeye ve Antalya’miz için en iyi sonucu saglamaya kararliyiz” dedi.

Belediyenin Imar ve Sehircilik Müdürlügü tarafindan yürütülen bu çalismalarda, arsiv kayitlarindan, ruhsat, zemin etüt ve statik projelerden elde edilen veriler kullanilarak Kepez ilçesi için deprem risk analizine esas veriler toplaniyor. Bu çalismalar; Kepez’de deprem riskine karsi daha güvenli bir sehir insa edebilmek için gerçeklestiriliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile