Kepez Belediyesi, 10 Taksi Durağı İnşa Etti

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede 10 taksi durağı inşa ettiklerini ve bunların sayısının artacağını söyledi.

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçede 10 taksi durağı inşa ettiklerini ve bunların sayısının artacağını söyledi.

Antkoop Birlik, Sema Yazar ve Hava Limanı taksi duraklarını ziyaret eden Tütüncü, taksici esnafını dinledi. Tütüncü, ziyaretlerde kendisine iletilen durak hizmet binası ve çevre düzenlemesiyle ilgili yaşanılan sıkıntılarla ilgili problemlerin çözümü için gayret göstereceğini ifade etti. İlçede 10 adet modern taksi durağı inşa ettiklerini belirten Tütüncü, "Taksiciler, bir kamu hizmeti yapıyor. Bunun kalitesini yükseltme adına belediye olarak çeşitli çalışmalar yaptık. Şimdi taksicilerimiz Kepez’de, çok daha modern ortamlarda mesleki faaliyetlerini sürdürüyorlar. İlçede inşa ettiğimiz taksi duraklarının sayısını artıracağız." diye konuştu.

Antalya için bir güzellik olan taksici esnafını önemsediğini ve onlarla yakın bir diyalog içerisinde olmaya önem verdiğini ifade eden Tütüncü, "Göreve geldiğim günden itibaren çeşitli zamanlarda taksici esnafını ziyaret ediyorum. Yaptığımız çalışmaların Antalya’yı, Kepez’i çok daha güzel hale getireceğine inanıyorum. Bu ziyaretlerimize göreve geldiğimiz ilk günden itibaren devam ediyoruz. Bu ziyaretlerin faydaları da halkımıza hizmet olarak geri dönecek." ifadesini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile