Sakarya ' dan gelen ustalar tarafından yapılan otağ , 110 metrekare alanda kuruldu . 300 metrekare pamuklu kumaşın ve Osmanlı dönemi süslemelerinin kullanıldığı otağın , kış ve yaz şartlarına göre izolasyonu da yapıldı . 150 kişi kapasiteli otağ , kafeterya olarak hizmet verecek . Otağ-ı hümayunda , kömürde Türk kahvesi , yayık ayran , Osmanlı macunu , nargile ve çay keyfi olacak .
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü , 140 dönüm alanı yeşillendirerek Antalyalıların eğlenebileceği , dinlenebileceği bir sosyal yaşam yeri haline getirdikleri Kent Ormanı ' nda , kır kahvelerinin yanı sıra tarihi güzelliklerin yansıtıldığı mekanları da oluşturmak istediklerini söyledi .
Kepez Belediyesi'den 'Kanuni Otağı'
Kepez Belediyesi'nin 140 dönüm alanda oluşturduğu Kepezüstü'ndeki Kent Ormanı'nda Kanuni Sultan Süleyman'ın Belgrat'ta kurduğu Otağ-ı hümayunun (Padişah çadırı) benzeri hizmete girdi.



















