Kepez'de 55 Baba, 55 Çocuk 'Baba Çocuk Kampi'nda Bulustu

Kepez'de 55 Baba, 55 Çocuk 'Baba Çocuk Kampi'nda Bulustu

Kepez Belediyesi, Babalar Günü çerçevesinde ‘Baba-Çocuk Kampi’ düzenledi. Dokumapark’taki etkinlikte çadirlar kuruldu, kamp atesi yakildi, 55 baba, 55 çocuk ‘Baba Çocuk Kampi’nda bulustu.

Kepez Belediyesi, Anne Çocuk Egitim Vakfi (AÇEV) ve Antalya Ilgili Babalar Platformu isbirligiyle düzenlenen ’Baba-Çocuk’ kampinda babalar ve çocuklar doga ile bulustu. 18-19 Haziran’da Yüksekögretim Kurumlari Sinavinin Babalar gününe denk gelmesiyle ’Baba-Çocuk’ kampi 25-26 Haziran’da Dokumapark’ta gerçeklestirildi.

Babalar gününü daha anlamli hale getirmek ve çocuklara doga sevgisini asilamak amaciyla düzenlenen ’Baba- Çocuk’ kampinda birbirinden güzel etkinlikler düzenlendi.

Baba Çocuk Kampinda ilk olarak etkinlige katilan babalarin ve çocuklarin kaynasmasini saglayan açilis konusmasi yapildi.

Konusmalarin ardindan kamp alaninda Antalya Bilim Merkezi, çocuklarla beraber bilimsel deneyler gerçeklestirdi. Bilimsel deneyler sonrasi baba ve çocuklara Dokumapark içerisindeki müze ziyaretleri için serbest zaman verildi.

Ilk olarak Araba Müzesini ziyaret eden baba ve çocuklar, Antalya Bilim Merkezinde de keyifli dakikalar geçirdi. Müze gezilerinin ardindan kamp alaninda bulusan baba ve çocuklar pasta yapim etkinliginde usta sefleri aratmadilar. Çocuklariyla hem eglenirken hem de pasta yapan babalar eglenceli dakikalar geçirdi. Belediye Saglik Merkezi tarafindan da baba ve çocuklara göz taramasi yapildi.

Tütüncü baba çocuk kampinda

Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, kampin ilk gecesinde baba ve çocuklari yalniz birakmadi. Baba ve çocuklarin kamp heyecanina ortak olan Baskan Tütüncü, bir babanin geleneksel hale getirilmesi talebi üzerine, “ Bundan sonra geleneksel hale getirecegiz. Antalya Bilim Merkezi’nde buna benzer etkinlikleri birlikte beraber yapacagiz. Hayati birlikte paylasacagiz. Güzel bir baslangiç yaptigimizi düsünüyorum. Bilimle, etkinlikle, çocuklarimizla aramizdaki diyalogu gelistirecek güzel bir kamp oldu. Bugün anneler evde, babalari ve çocuklari bu güzel kampta” dedi.



“Dokumapark bu etkinlikler için çok güzel bir ortam”

Baba ve çocuk kampina 55 baba ve 55 çocugun katildigini belirten Baskan Tütüncü, “Kepez Belediyesi her zaman yeniliklerin adresi oldu. En çok yapmak istedigimiz kalpleri ve gönülleri bütünlestirmek. Babalar ve çocuklar arasinda mesafe varsa bunu bu tür etkinlikler kapatmak, onlarin aile yasamlarina farkli bir güzellik getirmek bu bizim için çok kiymetli. Bundan sonrada bu tarz etkinliklerimiz devam edecek. Dokumapark bu etkinlikler için çok güzel bir ortam. Ailelerin güçlenmesi için bu çalismalarin çok önemli oldugunu düsünüyorum“ diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile