Kepez'de Anneler Günü Kirmizi Karanfillerle Kutlandi

Kepez'de Anneler Günü Kirmizi Karanfillerle Kutlandi

Kepez Belediye Baskan Vekili Refik Emre Altekin, belediyenin bayan personelinin Anneler Günü’nü kirmizi karanfillerle kutladi. Altekin, anneligin kutsal bir meslek oldugunu söyledi.

Her yil mayis ayinin ikinci pazar gününde kutlanan Anneler Günü, Kepez Belediyesi’nde erken kutlandi. Kepez Belediye Baskan Vekili Refik Emre Altekin, pazar gününe gelmesi nedeniyle bayan personeli haftanin son mesai gününde tek tek ziyaret etti. Belediyenin birimlerini gezerek, Kepez Belediye Baskani Mesut Kocagöz’ün selamlarini iletti. Anneler Günü’nü kutladigi bayan personele kirmizi karanfil takdim etti. Kepez Belediye Baskan Vekili Refik Emre Altekin, ziyaret sirasinda yaptigi konusmada anneligin kutsal bir meslek oldugunu söyledi.



Annelere fedakarliklari için tesekkür

Kepez Belediye Baskani Mesut Kocagöz adina belediyenin bayan personelinin Anneler Günü’nü kutlayan Vekil Altekin, "Mesut Baskanimizin, Anneler Günü ile ilgili bize söyle bir önerisi oldu" diyerek, "Belediyedeki bayan arkadaslarimizin anneler gününü benim adima kutlarsaniz, beraberinde kirmizi çiçek verirseniz, onlari ne kadar çok sevdigimi, onlara saygi duydugumu ve onlarin yaninda oldugumu hissettirseniz sevinirim’ dedi.

Dolayisiyla öncelikle baskanimiz adina hepinizi saygi ve sevgiyle selamliyorum. Annelik kutsal bir meslek. Siz bu meslegin yaninda Kepez halki için, Kepez ilçesi için, Kepez’de yasayan tüm canlilar için çalisarak annelik görevini bir kat daha fazla yapiyorsunuz. Emeginize ve gayretlerinize çok tesekkür ediyorum. Yaptiginiz fedakarlik için vatan adina, millet adina, Kepez halki adina ve Mesut Kocagöz baskanimiz adina çok tesekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Baskan Kocagöz’ün selamlarini iletti

Belediye binasindan sonra Kadin Girisim Üretim ve Isletme Kooperatifi’nin (ANKA), bayan çalisanlarinin Anneler Günü’nü kutlayan Baskan Vekili Altekin, Belediye Saglik Merkezi’ne geçti. Belediye Saglik Merkezi’ndeki bayan personelin de Anneler Günü’nü kirmizi karanfillerle kutladi. Kepez Belediye Baskani Mesut Kocagöz’ün selamlarini ileten Vekil Altekin, "Baskanimizin gelecek yillardaki anneler gününde ve burada olacagi günleri dört gözle bekliyoruz. Baskanimiz yaptiginiz hizmetlerin ve emeklerin farkinda Hepimize ayri ayri tesekkür ediyor. Baskanlik makami adina ve makamin sahibi Mesut Kocagöz adina halkimiza vermis oldugunuz hizmetler çok degerli" dedi.

Kendisinin de bir saglikçi oldugunu belirterek sözlerini sürdüren Vekil Altekin, "Hayatinin dörtte birini sizin gibi hastanelerde hemsire ve doktor arkadaslarla geçirmis birisi olarak saglik çalisani bir anne olmanin zorluklarini çok iyi biliyorum. Sizlerin emek ve çalismalarinizdan çok memnunuz. Bundan sonraki çalismalarimizda da yine Kepez halki adina, Kepez Belediye Baskanlik makami adina vatandaslarimiza yapacaginiz hizmetlerde etik vicdani kurallar çerçevesinde hizmet vereceginizi düsünüyoruz. Allah hepimize çok saglikli, baskanimizla beraber geçirecegimiz nice Anneler Günü nasip etsin" diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile