Kepez'de Eller Semaya Depremde Hayatini Kaybedenler Için Açildi

Kepez'de Eller Semaya Depremde Hayatini Kaybedenler Için Açildi

Antalya Kepez Belediyesi tarafindan, depremde hayatini kaybeden vatandaslar için Kur’an-Kerim ve Mevlid tilaveti yapildi. Çelebi Sultan Mehmed Camii’nde eller semaya depremde hayatini kaybedenler için açildi.

Kahramanmaras merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketinde Antalya Kepez Belediyesi, hayatini kaybedenleri unutmadi. Kepez Belediyesi tarafindan, Çelebi Sultan Mehmed Camii’nde Kur’an-i Kerim ve Mevlid tilaveti yapildi. Depremde hayatini kaybeden vatandaslar için ikindi namazini müteakip okunan duaya; AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik, Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya Il Baskani Ali Çetin, AK Parti Kepez Ilçe Baskani Bahattin Bayraktar, MHP Kepez Ilçe Baskani Servet Ersoy ve çok sayida vatandas katildi.

Kur’an-i Kerim ve Mevlid tilavetinin ardindan misafirlere yemek ikraminda bulunuldu. Yemekte konusan Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, "Allah hepinizden gani gani razi olsun. Rabbim bir daha vatanimiza, milletimize böyle acilar yasatmasin. Deprem boyunca hemsehrilerimizin deprem bölgesindeki kardeslerimizle gönüllerini birlestirmeleri, genis gönüllülükleri ve ortaya koyduklari yardimlasma duygularina, estirdikleri dayanisma rüzgarina Allah razi olsun diyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile