Kepez'de Kadınlar Matinesi Düzenlendi

Kepez Belediyesi, AK Parti Kepez Kadın Kolları işbirliğiyle kadınlar matinesi düzenlendi.

Yeni Doğan Mahallesi'nde Şoförler Odası Düğün Salonu'nda düzenlenen matineye, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Belediye Meclis üyeleri Ayşe Güliz Yılman ve Elif Derya Canbulut, AK Parti Kepez Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan da katıldı.

Başkan Tütüncü, etkinlikte yaptığı konuşmada, kadınların eğlenmesine ve sosyal ortamı paylaşmalarına yönelik çalışmalara destek verdiklerini söyledi.

Daha güzel bir toplumsal yapıyı kadınların inşa edeceğini belirten Tütüncü, ''Kadınlarımız, hem evimizin direği hem de çocuklarımızın hayattaki ilk terbiyecisi, ilk öğretmenidir. Atalarımız ne güzel söylemiş, diye. Hem yuvayı yaptıkları için hem de bizim inancımızda cennet ayaklarının altına serilen varlıklar oldukları için, kadınlar bizim için değerlidir'' diye konuştu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kadınlara verdiği özel değeri her zaman dile getirdiğine dikkati çeken Tütüncü, kadınlardan, değerlerinin bilincine varmalarını istedi.

Tütüncü, ''Bunu yaptığınız takdirde, hem Türkiye'nin gelecek hedeflerine ulaşması konusunda size değer veren partimize, Başbakanımıza ayrı bir güç vereceksiniz hem de ülkemizin geleceğe çok daha güzel yürümesine vesile olacaksınız'' dedi.

AK Parti Kepez Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan da kadınlara yönelik eğitim, sağlık, spor, kültür ve sanat alanında yaptığı başarılı hizmetlerden dolayı Başkan Tütüncü'ye teşekkür etti.

Bugüne kadar ilçenin değişik mahallelerinde düzenledikleri matinelerle binlerce Kepezli kadına eğlenme imkanı sunduklarını ifade eden Tutan, kadınlara sosyal ortam oluşturan, kardeşliği, birlik ve beraberlik ortamını güçlendiren matineleri, ilçenin diğer bölgelerinde de düzenlemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile