Kepez'den Antalya'ya Belediye Eliyle 37 Taksi Duragi

Kepez'den Antalya'ya Belediye Eliyle 37 Taksi Duragi

Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, 2009 yilinda göreve geldiginde Antalya’da belediye eliyle yapilmis bir tek taksi duraginin bulunmadigini, bugün gelinen noktada belediye eliyle 37 duragin taksi esnafinin hizmetine kazandirildigini söyledi.

Kepez Belediye Baskani Hakan Tütüncü, Otogar Taksi esnafinin düzenledigi kahvaltiya katildi.

Kepez Belediyesi’nin katkisiyla yapilan Otogar Taksi Duragi Lokali’ndeki kahvaltida konusan Baskan Tütüncü, taksici esnafiyla her zaman yan yana olduklarini dile getirdi. Baskan Tütüncü, “Bizim için bütün taksici esnaflarimiz çok önemli. Ancak, Otogar ve Havaalani taksi duraklarimiz çok çok daha önemli. Çünkü Antalya’ya gelenlerin ilk karsilandigi nokta ya havalimani, ya da otogar…” dedi.

Antalya Otogarina çok güzel bir taksi duragi kazandirdiklarini dile getiren Baskan Tütüncü, “Bugüne kadar oldugu gibi, bundan sonrada taksici esnafimizin, otogar taksi duragimizin yanindayim. Sizler burada çok güzel hizmet veriyorsunuz. Sizler, zaten yolda, trafikte çile çekiyorsunuz. Bir dünya insanin kahrini çekerken, bu lokal de keyifle çayini içmek, yazin serin, kisin sicacik bir ortamda dinlenmek, benim taksici esnafimin da en dogal hakkidir. “diye konustu.



Kepez’e 35 taksi duragi yaptiklarini da bildiren Baskan Tütüncü, “2009 yilinda belediye baskani oldugumda, Antalya’da belediye eliyle yapilmis bir tek taksi duragi yoktu. Biz taksi duraklarina basladik, diger belediyelerde birkaç tane yaptilar. Ama bizim kadar taksiciye kimse ilgi ve alaka göstermedi. Sehir içinde 35 taksi duragi, Havalimani 36’nci olmak üzere, 37’nci duragi da Otogar’a kazandirdik. Taksici esnafimizi çok seviyoruz, çok önemsiyoruz. Belek taksi duragindan Finike taksi duragina kadar taksici esnafimizin yanindaydik. “dedi.



Türkiye’nin stratejik konumunun önemi artiyor

Türkiye’nin dünyadaki degerinin arttigini da sözlerine ekleyen Baskan Tütüncü, “Türkiye’nin degeri arttikça, bölgemiz degerlendikçe aslinda kazanan hepimiz oluyoruz. Halan turizm sezonu kapanmadi, hala oteller dolu. Biz yillardir turizmi 12 aya yaymaktan bahsediyorduk. Sadece deniz kum olmasin diyorduk. Türkiye’nin stratejik konumu gitgide artiyor. Türkiye kiymetlenince, bizim bulasikçimizda asçimizda, ulasim esnafimiz taksicimizde kazaniyor. Dünyada savaslar yasaniyor, Türkiye savasan ülkeleri bir masanin etrafinda topluyor. Ülkemiz güçlü olursa hepimiz güçlü oluruz. Allah devletimizi basimizdan eksik etmesin. Bayraklarimiz gönlerden inmesin, ezanlarimiz dinmesin, ülkemiz parçalanip yok olmasin.” diye konustu.

Otogar Taksi Tasima Kooperatif Baskani Ersin Kahya da, “ Daha önce kötü bir lokalimiz vardi. Hakan Baskanimizin destekleriyle bu lokali Antalya’daki en iyi lokal haline getirdik. Belki de Türkiye’dekilerin en iyisi. Teknik özellikleriyle sicak suyundan, dusundan, banyosundan, sosyal alanlarindan her seyiyle dört dörtlük bir lokal oldu “dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile