Kepez'in Hentbolculari Durdurulamiyor

Kepez'in Hentbolculari Durdurulamiyor

A Takimi ile 2’inci Lig Sampiyonlugu, Okullu Yildizlarda Türkiye Sampiyonlugu kupasi alan Kepez Belediyesi Spor Kulübü Hentbol Takimi, Türkiye Kulüplü Küçükler Yari Finalleri grup birincisi olarak finallere gidiyor.



“Birinci torbadan katilacaklar”

Son olarak Türkiye Kulüplü Küçükler Yari Finallerinde grup birincisi olarak Türkiye Finallerine katilacak olan takim, Antalya’ya bir Türkiye sampiyonluk kupasi daha getirmek istiyor. Antalya grubunda yer alan Kepez’in kizlari, Nigde Gençlik Spor’u 52-10, Karaman Minik Atilim’i 33-12, son maçta Ankara Yenimahalle 30-15 yenerek Türkiye finallerine yükseldi. Grup birinciligi maçinda tekrar karsilastigi Yeni Mahalle’yi 26-17 yenerek, yari finaller birincisi olarak, sampiyonanin 1’inci torbasinda katilmaya hak kazandi.

“Küçüklerde de hedef sampiyonluk”

Türkiye’nin ilk 16 takimi arasinda yer alan Kepez’in küçük kizlari, finallerden de sampiyonluk kupasi istiyor. Ankara’da 7-11 Mayis’ta oynanacak final müsabakalarinin sonunda sampiyonluk kupasini kaldirmayi hedeflediklerini belirten Basantrenör Sertan Sarpas, “Bu finallerde de favori takimlar arasindayiz. Çok iyi bir sezon geçiriyoruz. Katildigimiz tüm kategorilerde birinciligi isteyecegiz.” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile