Kepez'in Mobil Hizmetleri Gündogmus'ta

Kepez'in Mobil Hizmetleri Gündogmus'ta

Kepez Belediyesi’nin gezici kanser ve göz tarama hizmeti veren Mobil Saglik Merkezi ile çocuk ve gençlere bilim tasiyan Bilim ve Teknoloji Tiri, Gündogmus’ta hizmet veriyor.

Kepez Belediyesi, saglik, kültür ve bilim hizmetlerini Antalya’nin dört bir tarafina ulastiriyor. Kepez Belediyesi’nin Antalya’nin ilçelerine hizmet götüren Mobil Saglik Merkezi ile çocuk ve gençlere bilim tasiyan Bilim ve Teknoloji Tiri, Gündogmus’ta hizmet veriyor. Kepez Belediyesi’nin Gündogmus Cumhuriyet Meydanindaki hizmetlerinden ilçe sakinleri 15 Eylül Cuma gününe kadar yararlanabilecek. Kepez’in Bilim ve Teknoloji Tiri’da Gündogmus’un çocuk ve gençlerini bilimle bulusturdu. Bilim ve Teknoloji Tiri, çocuk ve gençlerin yani sira büyüklerinde ilgi odagi oldu.

Gezici Mobil Saglik Tiri’nda neler var?

Göz sagligi taramasi ve kanser taramasi gerçeklestiriliyor. Göz sagligi taramasinda; göz numara ölçümü ve göz tansiyonu, Kanser Taramalarinda; meme (40-69 yas), rahim agzi (30-65 yas) ve bagirsak kanseri (50-70 yas) taramasi yapiliyor.

Bilim ve teknoloji tirinda neler var?

Yenilenebilir enerji kaynaklari, manyetik alan, maddenin halleri, motorlar, robotik, 3 boyutlu yazicilar ve sanal gerçeklik uygulamalari, yapay zeka, izohips, astronot, beyin dalgalari, Iha yer istasyonu, Hologram teknolojileri bulunuyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile