Kermesin Geliri Öğrencilere Burs Oldu

Kermesin Geliri Öğrencilere Burs Oldu

Fethiye Ay Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından öğrencilere verilen burs miktarını arttırabilmek için bir kermes düzenledi.

Yardım faaliyetlerinin yanı sıra durumu iyi olmayan öğrencilere burs imkanı da sağlayan Ay Işığı yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yetkilileri ve gönüllüleri bur verdikleri öğrencilerin sayısını arttırabilmek adına dernek binasında kermes düzenledi.

Düzenlenen kermeste gönüllü bayanlar tarafından yapılan saç böreklerinden elde edilen geliri ise öğrencilere burs olarak aktarılacağı kaydedildi.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Ay Işığı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Burhanettin Tuna, “Derneğimizi ihtiyaç sahibi ailelere yapmış olduğu yardımların dışında durumu iyi olmayan öğrencilerimizin eğitimlerine de katkı yapmaktadır. Bugünde Derneğimizde gönüllü bayan arkadaşlarımızın destekleri ile küçük bir kermes programı organize etti. Bayan arkadaşlarımızın yaptıkları saç böreklerinden elde etmiş olduğumuz geliri ise şuanda eğitim yardımında bulunduğumuz öğrencilerimiz için kullanacağız. Bizlere bu çalışmamızda destek veren herkese arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile