Kervanhan'da Dondurma Sov

Kervanhan'da Dondurma Sov

Kahramanmaras’a gelen ünlü sanatçilara, Kervanhan tesislerinde dondurma sov sürprizi ile karsilasiyor.

Alpedo-Kervan Lezzetler Grubu’nun tesislerinde üretilen dondurmalar dünyanin dört bir yanina sevk ediliyor. Kentin geleneksel lezzetini yerinde tatmak isteyen ünlü sanatçilar ise Kervanhan tesislerine gelerek dondurmayi tatma imkani buluyor.

Son olarak kente bir konser için gelen sanatçi Gökhan Türkmen, Kervanhan tesislerinde önce yöresel yemekleri tatti. Daha sonra çengel Kahramanmaras dondurmasini kesti.

Sanatçi için hazirlanan 120 kilogramlik dondurma Alpedo-Kervan Yönetim Kurulu Baskani Sami Kervancioglu ile birlikte balta ile kesilerek tadildi.

Sanatçi Türkmen, “Bugün Kahramanmaras’ta Kervanhan’a misafir olduk. Çok iyi agirlandik, çok eglendik. Burada olmaktan çok keyif aldik. Kahramanmaras’in yöresel yemeklerini tattik. Kahramanmaras dondurmasi kesmek çok farkli bir tecrübe oldu. Misafirperverliginden dolayi Kervanhan ailesine ve Sami Bey’e çok tesekkür ediyorum” dedi.

Sami Kervancioglu ise, “Kahramanmaras bir dondurma sehri, gastronomi sehri. Büyük bir turizm potansiyeline sahip kadim bir sehrimiz. Biz de Alpedo - Kervan Lezzet Grubu olarak kendimizi gönüllü turizm elçisi ilan ettik. Kahramanmaras’imizin tanitimi için var gücümüzle çalisiyoruz. Bu sehri tanitmanin en iyi yolunun iyi bir misafirperverlikten geçtigini düsünüyoruz. Bu dogrultuda sehrimize gelen misafirlerimizi en iyi sekilde agirlamaya çalisiyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile