Kesan Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri, 18-26 Kasim tarihleri arasinda sehir genelinde yaptiklari asayis uygulamalari ve sok denetimlerde çesitli suçlardan aranan 46 kisiyi yakalayarak, gözaltina aldi. Polis, yapilan aramalarda 1,01 gram eroin, 88,52 gram esrar, 0,6 gram bonzai, 11,52 gram metamfetamin, 2 kurusiki tabanca, 1 ruhsatsiz av tüfegi, 41 av fisegi, 20 mermi, 7 kelebek biçak, 20 sustali biçak, 78 sise kaçak içki, 62 sise sahte raki ve 1 litre sahte sarap ele geçirdi.
Yetkililer tarafindan yapilan duyuruda, “Ilçemizde halkimizin huzur ve güvenligini saglamaya yönelik operasyonlar, yine halkimizin destegiyle daha da güçlü ve kararli bir sekilde araliksiz olarak devam edecektir.” bilgisine yer verildi.
Kesan'da Sok Denetimler
Edirne’nin Kesan ilçesinde Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan planli operasyonlar haricinde gerçeklestirilen dar bölge ve sok uygulamalar devam ediyor. Polis ekiplerinin son bir haftalik denetimlerinde aranmasi bulunan 46 kisi gözaltina alinirken, çok sayida uyusturucu ve silah ele geçirildi.



















