'Kesik Bas' Cinayetinde Gözaltina Alinan 3 Zanli Adliyeye Sevk Edildi

'Kesik Bas' Cinayetinde Gözaltina Alinan 3 Zanli Adliyeye Sevk Edildi

Kastamonu’da sulama kanalinda bas bölgesi kesilmis halde bulunan ceset ile ilgili gözaltina alinan 3 süpheli sahis, güvenlik önlemleri altinda adliyeye sevk edildi.

Olay, 5 Mayis Pazar günü Kastamonu’nun merkez Dere köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, vatandaslar tarafindan terk edilmis halde bulunan araçta Kastamonu Il Jandarma Komutanligi ekiplerince yapilan inceleme sonrasinda sulama kanalinda bas bölgesi kesilmis halde ceset bulundu. Bulunan cesedin 4 gündür kayip olarak aranan Araç ilçesine bagli Igdir köyünde ikamet eden 48 yasindaki Adem Yesilgil’e ait oldugunu belirledi.

Kastamonu Cumhuriyet Bassavciliginin sorusturmasi çerçevesinde jandarma ekipleri, bas bölgesi kesik halde bulunan ceset ile ilgili S.K., N.K. ve E.Ö.’yü gözaltina aldi. Karakoldaki islemlerinin ardindan saglik kontrolünden geçirilen S.K., N.K. ve E.Ö., güvenlik önlemleri altinda Kastamonu Adliyesi’ne sevk edildi. Sahislar jandarma ekiplerinin elindeki delil kutusu ile adliyeye getirildi.

Öte yandan, Kastamonu Il Jandarma Komutanligina bagli komando ve asayis birlikleri, cesedin bulundugu alanda ve ekili arazilerde ölen vatandasin kayip bas bölgesini arama çalismalarini sürdürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile