Kesikbas Cinayetindeki 6 Süpheli Adliyede

Kesikbas Cinayetindeki 6 Süpheli Adliyede

Zonguldak’ in Çaycuma ilçesinde 71 yasindaki Mustafa Keles’in basinin kesilerek öldürülmesinin ardindan jandarmadaki islemleri tamamlanan 6 süpheli adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili gözaltina alinan iki süphelinin daha jandarmadaki sorgusu sürüyor.

Olay, Çaycuma ilçesine bagli Persembe beldesi Dursunlar köyünde geçen yil 21 Kasim günü basi kesilmis ve topraga gömülü halde bulunan 71 yasindaki Mustafa Keles’in katil zanlisini yakalama çalismalari devam ediyor. Olayin faili ya da faillerini tespit etmek için çalismalari derinlestiren ekipler köyden bazi kisilerin ifadesine basvurdu.

Mustafa Keles’in yakin akrabalarinin da yer aldigi kisilerin DNA örnekleri Adli Tip Kurumuna gönderilerek kriminal incelemeye alindi. Olayla ilgili olarak önceki Il Jandarma Komutanligi ekiplerince gözaltina alinan 11 süpheliden adliyeye sevk edilen S.A., S.A., S.T. ve R.T. ile köy disindan oldugu ögrenilen D.A. serbest birakildi. Jandarmadaki sorgusu tamamlanan diger alti süpheli ise bu sabah saatlerinde genis güvenlik önlemleri altinda Çaycuma Adliyesi’ne sevk edildi.

Cesedi bulan çoban da adliyeye sevk edildi

Jandarmadaki islemleri tamamlanan süpheliler bu sabah saatlerinde genis güvenlik önlemleri altinda Çaycuma Adliyesi’ne getirildi.

Mustafa Keles’in ormanda cesedini buldugu iddia edilen çoban Ilyas A.’nin yani sira Mustafa Keles’in kardesi Ibrahim K., yengesi Fatma K., yegeni Ender T., komsulari Cihan T. ve Serkan T.’nin Çaycuma Adliyesi’ndeki sorgusu sürüyor. Olayla ilgili olarak gözaltina alinan R.A. ve M.T.’nin jandarmadaki sorgusu sürüyor.

Öldürülen Mustafa Keles’in köy sakinlerinden C.T. ve kardesi I.K. arasinda ev satin alma ve arazi anlasmazligi konusunda geçmiste tartismalar yasadigi iddialari da yer almisti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile