Keskin: 'Hizmette Bütünlüğü Sağlıyoruz'

Keskin: 'Hizmette Bütünlüğü Sağlıyoruz'

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, yerel basın temsilcileri ile birlikte Tekstil'de yeniden düzenlenen 1360 Sokak'ta incelemelerde bulundu

Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, yerel basın temsilcileri ile birlikte Tekstil'de yeniden düzenlenen 1360 Sokak'ta incelemelerde bulundu. Keskin, düşük kamulaştırma bedelleri ile bahçelerin alınarak daralıp, genişleyen yolun 12 metre genişliğe getirildiğini sokaklara bakan evlerin dış cephe duvarlarının yeniden inşa edilerek sarı ve kırmızı renklere boyandığını söyledi.
Tekstil semtinin Ödemiş'in herhangi bir noktasında farklı olmadığını ifade eden Keskin, "Burada örnek bir kamulaştırma hamlesi yaparak bahçeleri yola kattık. Bahçe duvarlarını yıktığımız evlerin duvarlarını yeniden yaparak, boyadık. Tekstil'de parka ve okula giden bu yolu tıpkı Saraçoğlu Caddesi'nde olduğu gibi aydınlatıyoruz. Elektrik hatlarını da yeraltına aldık" dedi.
Bu düzenlemeler ile kentsel bütünlük oluşturmak istediklerini kaydeden Keskin, "Ödemiş'in doğusu, batısı, kuzeyi, güneyi hizmetlerden eşit şekilde yararlanmaya başladı. Merkezi bir noktada olan her şey en ücra mahallelerimizde de olacak. Ödemiş çok geniş bir alana kurulu. Buna karşın Ödemiş'te hizmet bütünlüğü sağlıyoruz. Tekstil'dekine benzer bir çalışmayı Kantarcı'da da sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile