KESOB’dan Ziyaret Turu

KESOB’dan Ziyaret Turu

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Alan, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kayseri İl Müdürlüğüne atanan Mükremin Sürücü’yü makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Mustafa Alan, Esnaf sanatkarların hem kendi sosyal güvencesini cebinden yatırarak hem de yanında sigortalı perSonel çalıştırarak istihdama en büyük katkı sağlayan kesim olduğunu söyleyerek, “Bu anlamda Esnaf Sanatkârlar ile SGK ayrılmaz bir bütündür.” dedi.

Alan ayrıca, emekli olduktan Sonra çalışan esnaf sanatkârların emekli aylıklarından kesilen yüzde 15 Sosyal Güvenlik Destek Priminin esnafa ağır geldiğini belirterek, bu uygulamanın kaldırılmasıyla ilgili talepte bulundu.

Ziyaretten çok memnun olduğunu belirten SGK İl Müdürü Mükremin Sürücü ise, “Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim, çok memnun oldum. Kurumumuzda Son yıllarda köklü değişiklikler oldu. Halkımızdan çok iyi tepkiler alıyoruz. Daha yapacak çok işimiz var.” dedi ve esnaf sanatkârların sorunlarının ilgili makamlara iletilmesi ve çözülebilmesi için gerekli girişimlerde bulunacağını söyledi.

Ayrıca Mustafa Alan, SGK Melikgazi Merkez Müdürü Adem Özbek, SGK Kocasinan Merkez Müdürü Bilal Doğan ve SGK Organize Sanayi Merkez Müdürü Osman Dere’yi makamlarında ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile