Ketenova'da Yol Çalismalari Devam Ediyor

Ketenova'da Yol Çalismalari Devam Ediyor

Kirsal mahallelerde yaptigi hizmetlerine devam eden Nazilli Belediyesi ekipleri, Ketenova Mahallesi’nde 7’nci baglanti yolunun yapimi için kollari sivadi.

Nazilli Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Ketenova Mahallesi’nde 7’nci baglanti yolunun yapilmasi için çalismalara basladi.

Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan’in çalismalarindan duydugu memnuniyeti dile getiren Ketenova Mahalle Muhtari Ismail Güler, “6 baglanti yolumuzdan sonra 7’nci baglanti yolumuza basladik. Önce kepçe ile yolumuzu açtik. Akabinde tas döseme çalismalarimiz devam ediyor. Belediye Baskanimiz Kürsat Engin Özcan ve Fen Isleri Müdürümüzden Allah razi olsun. Bir dedigimizi iki etmediler” diye konustu.

‘Mahallemizde tas dösenmedik yol birakmayacagiz’ diyen Muhtar Güler; “Yaklasik 300 metre uzunlugundaki yolumuzu kepçe ile açtik. Stabilize islemlerini yaptik. Tas dösemeleri de suan yapilmakta. Baskanimizdan Allah razi olsun. Hizmetlerinden çok memnunuz” ifadelerine yer verdi.

Çalismalari yakindan takip eden Ketenova Mahallesi sakinleri, Nazilli Belediyesi’nin yaptigi faaliyetlerle, kis aylarinda büyük magduriyet yasadiklari yollarin kullanisli hale getirildigini dile getirerek, Baskan Özcan’a tesekkürlerini iletti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile