Kibris Gazileri Ögrencilerle Bir Araya Geldi

Kibris Gazileri Ögrencilerle Bir Araya Geldi

Tunceli’nin Çemisgezek ilçesinde Kibris gazileri ile ögrenciler bir araya geldi. Savas anilarini anlatirken hem gaziler hem de ögrenciler duygu oldu anlar yasadi.

Tunceli Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü’nün koordinasyonunda, Çemisgezek Kaymakamligi ve Ilçe Milli Egitim Müdürlügü is birliginde gerçeklestirilen programda, Kibris Gazileri Veysel Coskun, Zeynel Apaydin ve Güldali Çiplak, ögrencilerle bir araya geldi. Çemisgezek Rasit Yüksel Anadolu Imam Hatip Lisesi Konferans Salonunda düzenlenen programa; Tunceli Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Seyfettin Özdemir, Çemisgezek Milli Egitim ilçe Müdürü Vural Berker, Pertek Sosyal Hizmetler Müdürlügü personeli, milli egitim sube müdürleri, okul müdürleri ve ögrenciler katildi.

Gaziler, Kibris Baris Harekati anilarini anlatirken duygu dolu anlar yasandi.

Çemisgezek Ilçe Milli Egitim Müdürü Vural Berker, "Tunceli Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügünün düzenlemis oldugu organizasyonla ilçemizdeki ögrencilerle gazilerimizi bir araya getirdik. Kibris gazilerimizin yasamis olduklari olaylari ögrencilerimizle paylasmalarini sagladik. Gazilerimiz Kibris Baris Harekati sirasinda yasadiklari, hissettikleri, yaptiklari seyleri birinci agizdan ögrencilerimize aktardi. Ögrencilerimizin vatan ve millet sevgilerini pekistirmek adina yapilan bu faaliyetten dolayi emegi geçenlere tesekkür ediyorum" dedi.

Tunceli Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Seyfettin Özdemir, "Bakanligimiz tarafindan baslatilan Cumhuriyetimizin 100. Yili ve Türkiye Yüzyili çerçevesinde egitim çagindaki çocuklarimi gazilerimiz ile bir araya getiriyoruz. Gazilerimizin vatan için kendilerini nasil siper ettiklerini bizzat gazilerimizden dinlemeleri, çocuklarimizin vatan ve millet sevgisi ile yapilan fedakarliklari görüp vatan sevgisi asilanarak büyümelerini amaçlayan bu projeye vatana millete hayirli gençler olmalari için ilimiz merkezi ve ilçelerimizde devam edecektir” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile