Kidzania Istanbul'a Leadership In Sales Awards'tan 100. Yil Liderlik Ödülü

Leadership in Sales Awards (LiSA) 2023 kapsaminda, Cumhuriyetimizin 100’üncü yilina özel Türkiye’nin önde gelen markalarinin sosyal sorumluluk projelerine liderlik yapan isimlerin ödüllendirildigi özel bir bölüm de yer aldi. KidZania Istanbul Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Ebru Timur, bu yila özel verilen 100. Yil Liderlik Ödülü’nü kazandi.

Sales Network tarafindan düzenlenen Leadership in Sales Awards (LiSA) kapsaminda Cumhuriyetimizin 100. Yilina özel olarak 100. Yil Liderlik Ödülleri verildi.

Türkiye’nin önde gelen markalarinin yöneticileri; gençler, kadinlar, çocuklar, iklim ve çevre, deprem gibi sosyal sorumluluk projelerine liderlik yapan isimlerin ödüllendirildigi gecede KidZania Istanbul Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Ebru Timur, 100. Yil Liderlik Ödülü’ne layik görüldü.

Alinan ödülü degerlendiren KidZania Istanbul Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Ebru Timur: “Leadership in Sales Awards (LiSA)’da Cumhuriyetimizin 100. Yilina özel olarak 100. Yil Liderlik Ödülü’ne layik görüldügüm için gururluyum. KidZania Istanbul olarak daha iyi bir dünya için çalisiyoruz. Liderlik ettigim, sürdürülebilirlige kendini adamis KidZania Istanbul ekibi ve sehrimize hayat veren amaç ortagimiz markalarla çocuklara eglenirken ögrenme firsati sunmak için çalisiyoruz. Gelistirdigimiz projelerde, bugünün çocuklari, yarinin yetiskini olan bireylerin esit, özgür ve yasanabilir bir dünyaya kavusmasini hayal ediyoruz. Bugün bu ödülü almamda benimle ayni hayali paylasan ve gerçek kilinmasina katki sunan herkese tesekkür ederim.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile