Kigili CMO'su Ilkay Keles'e 'Altin Lider' Ödülü

Kigili CMO'su Ilkay Keles'e 'Altin Lider' Ödülü

Kigili’nin CMO’su Ilkay Keles, is dünyasindaki 45 binden fazla çalisanin oylariyla belirlenen ve Türkiye’nin en prestijli liderlik ödüllerinden birisi olan “Altin Lider Ödülleri”nde Türkiye’nin En Begenilen CMO’su seçildi.

Türkiye’nin erkek giyim markasi Kigili CMO’su Ilkay Keles, is dünyasinin önde gelen CHRO, CMO ve CEO’larinin ödüllendirildigi Altin Lider Ödülleri’nde Türkiye’nin En Begenilen CMO’lari arasinda yer alarak, 2022 yilinin Altin Lideri oldu. Türkiye’de ilk kez farkli sektörlerin en begenilen liderlerinin, is dünyasindaki 45 binden fazla çalisanin teknolojik bir platformdan katilimiyla double opt ile tekil oy kullanarak, jürisiz, tamamen ortak akil ile seçilen Kigili CMO’su Ilkay Keles ödüle layik görüldü.

Türkiye’nin en begenilen 50 CMO’su arasinda yer alan Keles, ödülünü 21 Aralik 2022 tarihinde Raffles Istanbul’da düzenlenen törende aldi.

Kigili’da kazanilan her ödül “iyi bir takim isi”

Ödüle layik görülmekten duydugu mutlulugu dile belirten Keles, “Altin Lider Ödülleri”nde Türkiye’nin En Begenilen CMO’larindan biri seçildigim için çok mutlu ve gururluyum. Bu zor yili bitirirken aldigim ödül cesaretle hayata geçirdigimiz islerle birlikte, gelecek yil yapacagimiz çalismalara motivasyon olusturdu. Bu ödülü benimle birlikte yorulmaksizin çalisan ekibim, benden destegini esirgemeyen Kigili ailesi ve canim ailem adina aldim. Organizasyonu düzenleyen KREA M.I.C.E. ve Seda Mizrakli Ferik’e ve oy kullanan is dünyasinin profesyonellerine ve ödülde emegi olan tüm is ortaklarimiza tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile