Kihmed'in 5. Pilav Günü Şenlikleri

KÜTAHYA - Kütahya İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından "Geleneksel 5. Pilav Günü Şenlikleri" düzenledi.

Kent Ormanı'nda düzenlenen etkinlikte, Karagöz-Hacivat, orta oyunu, çocuklar arasında çuval, ağızda yumurta taşıma ve penaltı yarışları yapıldı.

Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı şenlikte konuşan Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Türkiye'nin değişik illerinde buna benzer derneklerin var olduğunu ve güzel hizmetler sunduğunu söyledi.

Burada bütün ailelerin birbirleriyle kaynaştığını dile getiren Yılmaz, şöyle konuştu:

"Derneğimize buradan canı gönülden teşekkür ediyorum. Çok güzel bir organizasyon yapmışlar. Aileler ve çocuklarımızla beraber kaynaşmayı, dayanışmayı, bir araya gelmeyi sağlayan çok güzel bir organizasyon olmuş. Başta başkanımız olmak üzere emeği geçenlere canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah birlik beraberliğinizi daim etsin diyorum."

Yarışmalarda dereceye girenlere protokol üyelerince çeşitli hediye ve madalya verildi.

Şenliğe, Maliye Bakanı Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Belediye Başkanı Mustafa İça, İl Müftüsü Mustafa Üskülüplü, ÖNDER Onursal Başkanı İbrahim Solmaz, Kütahya Orman Bölge Müdürü Kenan Eryiğit, Bölge Müdür Yardımcısı Mücahit Eracar, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, Kültür ve Turizm İl Müdürü Zülkarni Yeldemez, KİHMED Başkanı Mustafa Önsay ve dernek mensup ve aileleri katıldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile